Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.

Raquel Mosquera explica el secret de Rocío Jurado que ni la seva filla esperava

Raquel Mosquera torna al plató de 'Viva la vida' dies abans de l'estrena de la segona part del documental

Raquel Mosquera tornava al plató de Viva la vida pocs dies abans que s'estreni la segona part del documental de Rocío Carrasco. Sempre al rebuf de la filla de Pedro Carrasco, la perruquera reaccionava a les primeres imatges completament indignada.

La que va ser dona del difunt boxejador, es prepara per al que ha de venir, conscient que al documental el seu nom surt a la palestra. Com a avenç, es va aventurar fins i tot a desvelar com hauria reaccionat la cantant amb tot el que està succeint.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Imatge de Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto | CatalunyaDiari

Raquel Mosquera revela el secret de Rocío Jurado

Només conèixer la data de l'estrena del documental En el nombre de Rocío, Raquel Mosquera es va posar les seves millors gales. I és que arribava el moment de continuar facturant amb una de les famílies més mediàtiques.

Mentre els Mohedano esperen el moment de veure què ha d'explicar Rocío Carrasco, Raquel Mosquera no perdia el temps i era la primera a opinar. Ho feia indignada i molt molesta en saber per boca de l'Emma García que era nomenada per la filla de la cantant.

Raquel Mosquera, l'exdona de Pedro Carrasco, amb rostre seriós
Raquel Mosquera torna a la televisió dies abans de l'estrena de la segona part del documental | GTRES

Tot i que encara no sap en quines circumstàncies el seu nom surt a la sèrie, l'enuig de la Mosquera era més que palpable. Davant d'aquesta actitud, era Alejandra Rubio la que donava la seva opinió donant-li una indirecta en tota regla.

«Raquel, a la docu-sèrie es parla de tu perquè portes parlant d'aquest tema tota la vida. Com no es parlarà de tu!», li deia. Recordem que des que va morir Pedro Carrasco, molesta per l'herència que li va quedar, l'exsupervivent va carregar contra Rociíto.

Imatge de Raquel Mosquera i Alejandra Rubio al plató de Viva la vida
Raquel Mosquera queda en evidència en ple directe | Telecinco

Més d'una vegada, el testimoni de Raquel Mosquera ha estat tirat per terra per Rocío Carrasco i s'espera que en documental es descobreixin més coses. No obstant això, malgrat l'aparent malestar que provoca tornar a l'esfera pública, el cert és que està encantada.

I ho demostrava atrevint-se a desvelar què li hauria semblat a la mateixa artista que les seves intimitats haguessin estat airejades. Segons Raquel, la de Chipiona no hauria acceptat mai aquest enrenou mediàtic al voltant de la seva família.

Raquel Mosquera queda en evidència en ple directe

Per més que Raquel Mosquera intenti ser coherent amb el seu discurs, el cert és que més d'una vegada ha estat enxampada en diverses contradiccions. L'última va tenir lloc diumenge passat al plató de Viva la vida quan va explicar que li hauria semblat malament a la cantant aquesta situació.

Però del qual oblidava, era que ella mateixa ha contribuït a airejar certes situacions íntimes de la família. A més d'atacar directament la dona de Fidel Albiac, cosa que li provocava un dolor profund segons va explicar la mateixa cantant en una entrevista.

Rocío Carrasco fent-li un petó a Alejandra Rubio
Rocío i Alejandra tenen una relació excel·lent| Instagram

Va ser Terelu l'encarregada de recordar la seva aportació a la història de Rocío i com ha estat anys vivint de parlar-ne. «Diu que era gelosa de la seva intimitat i tu has parlat de la història sempre», li recriminava. «Serem una mica coherents a la vida», assenyalava davant les contradiccions de Raquel.

Raquel Mosquera, veient-se acorralada, va decidir defensar-se afirmant que ella mai va parlar de l'artista. «No n'he parlat, he parlat de la seva filla», es justificava. Unes paraules que, ràpidament, van tenir resposta per part d'Alejandra.

«Bé de la seva filla, et sembla poc?», li va retreure, fent que aquesta es quedés sense rèplica. Així, sembla que les Campos s'han convertit en les màximes defensores de Rocío als platós de televisió.

Si bé és cert que Terelu i Carmen solen ser més mesurades, Alejandra treu tota l'artilleria pesant. Per a ella, és com la seva tia i no consentirà que davant seu, se li falti el respecte. Així les coses, sens dubte, s'acosten dies molt moguts.