Primer pla de la princesa Elionor

La princesa Elionor podria patir agenèsia després de veure la seva última foto

La princesa se sent acomplexada per aquesta patologia que pateix

Últimament, la princesa Elionor està en el punt de mira per diverses causes. Ja sigui per la tornada a Espanya del seu avi, el rei emèrit, o per la possible relació que mantindria amb un company de classe de l'internat WC Atlantic College.

 

No obstant això, aquesta vegada és per un altre motiu diferent dels anteriors. En concret, s'ha comentat que la princesa podria patir una anomalia particular a la zona de la boca.

Primer pla princesa Elionor
La princesa Elionor se sent acomplexada per una condició que té a la boca. | GTRES
 

El cert és que el 16 d'abril passat, la princesa Elionor va anar a una trobada sobre ciberseguretat a Madrid, aprofitant el seu període de vacances de Setmana Santa.

Es va tractar del seu segon acte en solitari i, malgrat que es va saber desenvolupar a la perfecció davant de les càmeres, no va ser aquest motiu pel qual va cridar especialment l'atenció.

La neta del rei emèrit es va presentar a l'acte sense mascareta, ja que recordem que ja ha deixat de ser obligatòria. D'aquesta manera, se li va veure la cara perfectament i es va poder notar una condició curiosa.

Una particularitat que, segons es rumoreja, la té veritablement acomplexada. Tanmateix, no ha tingut temps de posar-hi remei, perquè ara mateix la seva prioritat són els estudis.

L'anomalia de la princesa Elionor

En aquesta trobada, es va poder observar que la princesa Elionor  encara no té els dos ullals superiors, una carència que van notar els convidats presents a l'acte. Però la qüestió és: a què es deu aquesta anomalia?

Imatge de la princesa Elionor.
La princesa Elionor no té els dos ullals superiors. | GTRES
 

L'odontòloga Sara Escudero ha parlat per a El Español d'aquesta patologia que pateix la jove. «L'espai que s'aprecia en la seva dentadura és perquè hi ha ocasions en què, quan els ullals definitius estan mal posicionats a la zona del paladar, no surten».

Tot i això, l'experta assenyala que el més segur és que aquesta condició sigui deguda a una agenèsia. Aquesta patologia és una alteració genètica que impossibilita el desenvolupament d'una o diverses dents a causa de l'absència de teixit primordial.

D'altra banda, si la princesa Elionor decideix posar-hi remei, tindrà dues opcions a triar. En primer lloc, es podria sotmetre a una col·locació d'implants, en cas de desitjar un resultat més discret. O, al contrari, recórrer a una alineació dental invisible, per evitar l'ús de brackets.

La princesa Elionor, aliena a la seva patologia

De moment, la princesa Elionor es manté al marge d'aquesta condició que l'acomplexa. I és que ara està completament centrada en els seus estudis, ja que s'acosta el final de curs i s'ha de concentrar al màxim per superar amb èxit els seus exàmens finals.

Així mateix, ben aviat la veurem, novament, a Espanya, ja que el curs acaba aquest divendres, 17 de juny. El que encara no se sap amb certesa és si una altra vegada vindrà acompanyada del seu enamorat o si decideix viatjar sola.

La princesa Elionor al costat del seu pare, el rei Felip
La princesa Elionor, fotografiada durant tota la seva vida. | GTRES
 

D'altra banda, també es tindrà constància de si la princesa Elionor decideix escapar-se aquestes vacances d'estiu amb la seva parella. Sabrem si escull un destí paradisíac o si es decanta pel país natal d'aquest.