Primer pla de Paco Léon.

Paco León parla per primer cop de l'embaràs

Paco León es troba molt il·lusionat per la imminent arribada del nadó

Paco León anava a un esdeveniment dies abans de prendre's unes vacances merescudes. L'actor està vivint una etapa molt completa on els compromisos professionals no falten.

Ni els professionals ni els amistosos, ja que fa poc va publicar una foto de la seva companya de treball, Miren Ibarguren, que va aixecar molta polèmica. Sobre ella i la seva maternitat recent, va ser preguntat l'andalús qui va donar l'última hora del seu embaràs.

Paco León revela l'última hora de l'embaràs de la seva gran amiga

La seria Aída va unir a Paco León i Miren per sempre. Tots dos actors van estar durant anys coincidint a la petita pantalla i la seva amistat no coneix límits. Tant és així, que fins i tot han participat junts en llargmetratges com a Mamá o Papá o Arde Madrid, una producció de l'andalús.

Junts formen una parella perfecta on és evident el bon rotllo que hi ha entre ells. Tenen en comú el seu gust per l'art i el cinema avantguardista i, més d'una vegada, comparteixen moments junts a les xarxes socials.

Imatge de Paco León.
Paco León fa l'última hora sobre la imminent arribada del nadó | GTRES

L'últim esment que Paco León li va dedicar a la seva amiga va ser felicitant-lo pel seu aniversari amb una foto que, ràpidament, va ser censurada. Miren sortia semidespullada presumint d'un físic molt diferent del que té ara.

I és que l'actriu basca es troba a la recta final del seu embaràs. Així, es consolida la seva relació amb Alberto Caballero, creador de La que se avecina, sèrie on Ibarguren fa anys que treballa.

Imatge de Paco León i Miren Ibarguren
Paco León desvela com es troba Miren dies abans de donar a llum | Europa Press

Resulta molt complicat saber de primera mà com es troba en els últims dies de gestació, ja que poc es pronuncia sobre el tema a les xarxes. Tampoc no ajuda que les seves aparicions públiques s'hagin reduït en un intent de preparar-se per a l'arribada del primer fill.

Tot i això, era Paco el que llançava una mica de llum sobre la situació de Miren aprofitant l'ocasió per destacar la professionalitat de la seva amiga. «Està bé, esperant que surti, feliç, ho ha portat molt bé, de fet ha treballat fins fa poc», confessava.

Paco León es prepara per a les vacances a l'espera del nadó

Amb les vacances a les portes de la cantonada, no hi ha cap mitjà que no s'interessi pels plans estivals dels famosos. Sobre això, Paco León es mostrava una mica contrariat a causa del gran volum de treball que encara té pendent.

No obstant això, no descarta fer una escapadeta per agafar aire i recarregar piles. «A la platja i una mica de feina, la veritat és que tinc molts plans», explicava. «Massa plans per a l'estiu i em surten activitats extraescolars tot el temps», afegia.

Imatge de Paco León i Miren Ibarguren posant a l'estrena d'una pel·lícula
Paco León i l'actriu tenen una excel·lent relació | INSTAGRAM @MIRENIB

El que sí que té clar és que el seu destí de vacances estarà lluny d'Espanya per evitar ser captat pels paparazzis. Encara que ell no s'avergonyeix del seu físic, sí que li resulta estressant estar pendent dels fotògrafs. Per això decideix posar terra pel mig per poder gaudir sense contratemps del seu merescut descans.

Tot i això, el sevillà seguirà molt pendent l'evolució de l'embaràs de la seva amiga Miren. La basca ja està comptant els dies per conèixer el seu primer fill i s'espera que no faltin amics per donar-li la benvinguda al nadó.

Miren i Alberto tenen una relació sentimental molt estable i consolidada des del 2013. Es van conèixer al set de rodatge de La que se avecina i de seguida es van enamorar l'un de l'altre.

I és que el bon rotllo i la simpatia de l'actriu enganxa qui tingui la sort de creuar-s'hi. N'és una prova com d'unida que segueix estant a Paco León després de vuit anys des de l'últim capítol d'Aída.

▶️ Paz Padilla gana por sorpresa y vuelve a Telecinco