Muntatge amb fotos de Claudia Osborne i Berín Osborne.

Bertín Osborne i la seva filla, sense paraules després del que ha passat en directe

Bertín Osborne ha assistit a un dels episodis més durs de la seva carrera

Bertín Osborne i la seva filla Claudia, nova incorporació a la darrera temporada de 'Mi casa es la tuya', es van quedar sense paraules amb un testimoni. Un relat que va posar la pell de gallina a més d'un espectador del programa. El cas és que la soprano Ainhoa Arteta es va obrir en canal en un dels programes més punyents que es recorden de l'esmentat format.

L'espai presentat per Bertín Osborne va donar l'oportunitat de conèixer a la perfecció la famosa cantant espanyola. I és que per tots és conegut que Arteta és una de les sopranos més importants i reconegudes a Espanya així com a nivell internacional.

Pla de perfil de la cantant lírica Ainhoa Arteta
Ainhoa Arteta va deixar un testimoni dur al programa 'Mi casa es la tuya' | GTRES

Arteta s'asseia al programa del presentador de Jerez després que la figura de la soprano fos notícia per temes privats. Un d'ells, el seu tempestuós divorci amb qui fos el seu marit, Matías Urrea, després de dos anys de matrimoni.

Bertín Osborne, sense respiració després de sentir que van violar la seva convidada

Bertín Osborne i la seva filla Claudia es van quedar consternats quan, en un moment donat, la soprano va explicar un episodi que mai havia desvelat en públic. Va ser aquell en què la cantant va ser violada quan vivia a la ciutat de Nova York. I no només això, ja que anys abans també va patir un altre episodi d'assetjament que no podrà oblidar mai.

D'aquesta manera, la cantant li va explicar a Bertín el que va viure «amb 6 anys. Jo jugava amb els meus cromos, un home em va demanar que l'ajudés a baixar els paquets de casa de la seva mare. I jo li vaig fer cas», començava.

Primer pla de Bertín Osborne mirant cap a un costat
Bertín Osborne, atònit després de sentir que Ainhoa Arteta va ser violada a Nova York | GTRES

«Segons pujava les escales, aquella persona anava fent una cosa que sabia que no estava bé. Em vaig salvar gràcies als meus crits perquè les veïnes van sortir. Imagineu-vos quin va ser el meu trauma que quan vaig arribar a casa m'havia defecat», va confessar l'artista.

Tot i superar aquell terrible episodi, anys més tard Ainhoa Arteta va explicar que va ser violada a Nova York: «Quan estudiava a Nova York, un home em va seguir des del metro. I em va violar just abans d'entrar al meu apartament», asseverava.

«Es va colar entre les dues portes que hi havia al meu apartament. No sé si vaig estar una o dues hores tirada a terra i no podia reaccionar, només tremolar», revelava Arteta a 'Mi casa es la tuya'.

Ainhoa Arteta reconeix que la va deixar marcada per sempre

Després d'explicar aquest dramàtic relat, Arteta admetia que «aquestes coses et deixen molt marcada i ara no aguanto ni un ensurt. De fet, em deien 'Lady Corcho' perquè no m'enfonsa ningú. Estic convençuda que aquests episodis de la meva vida han fet que sigui més reticent a les relacions», sostenia la cantant.

A més a més, sosté que en l'amor «sempre he estat més aviat esquerpa i he donat més d'un esbufec i de cinema. Soc sempre jo la que trio i se'm fa fatal escollir. Les relacions que he tingut sempre han estat longeves i mai he estat infidel», explicava Arteta obrint-se en canal com mai.

Ainhoa Arteta a l'estrena de Prodigios a Madrid, el 13 de febrer del 2020
La cantant Ainhoa Arteta somriu de nou després de recordar els traumàtics episodis que van marcar la seva vida | Gtres

D'altra banda, la convidada de Bertín també va parlar del patiment que va passar després de contagiar-se de coronavirus. «Gairebé em moro, encara que no me'n vaig assabentar pràcticament fins després. Vaig patir una sèpsia per un còlic nefrític que es va complicar i que em va provocar una fallada multiorgànica», revelava Arteta.

«Em van haver de traslladar un helicòpter i gairebé no arribo a l'hospital. Allà els metges van haver de prendre una decisió complicada. Em van induir al coma i vaig estar així sis dies. Quan vaig sortir del coma, vaig saber que em donaven tres hores de vida perquè no reaccionava a cap medicament», relatava de manera impactant.