Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro rep notícies dels metges i accepta que la seva vida ha canviat

Andrea Janeiro descobreix el que passa

Andrea Janeiro, famosa des que va néixer, va renunciar a la popularitat quan va fer els 18 anys perquè no volia ser el centre de totes les mirades. El problema és que la seva família no deixa de protagonitzar enrenous a la premsa del cor i com ella té notorietat pública surt perjudicada. El programa 'Socialité' ha posat sobre la taula una notícia que l'afecta de manera directa: la seva vida és a punt de fer un gir.

Andrea Janeiro ha descobert, gràcies a la informació del programa de María Patiño, que els metges han pres una decisió important. Suposadament han programat el part de María José Campanario el proper 16 de maig i ja està tot preparat. Asseguren que el nadó «és molt gran», per això no volen deixar que neixi de manera natural.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro sempre ha estat al costat de Belén Esteban | Catalunya Diari

Andrea ja ha pres consciència de la realitat: durant les pròximes hores un núvol de periodistes s'acostaran a les portes del seu domicili. Ella mai no ha parlat amb ningú perquè sap que qualsevol paraula sembrarà polèmica, per això és impossible escoltar la seva veu. Però també és normal que els paparazzis intentin fer la seva feina, per això la perseguiran amb un gran entusiasme.

Andrea està cansada d'haver de suportar comentaris que no es corresponen amb la realitat, tot i que no té gaires detractors. La veritat és que s'ha guanyat el respecte de la premsa, ja que mai no ha protagonitzat cap enrenou i sempre ha estat molt coherent. La jove adora la seva mare Belén Esteban, però no comparteix la feina, motiu pel qual s'ha allunyat del focus mediàtic.

La jove Janeiro està a punt de canviar de vida perquè el seu nou germà cada cop és més a prop i això genera un interès evident. El mediàtic clan creix mentre el públic posa en dubte el testimoni de Belén Esteban, que va qüestionar les bones intencions de Jesulín. La princesa del poble assegura que és un pare absent, encara que els darrers fets demostren el contrari.

Andrea Janeiro està encantada amb la situació

Andrea ha rebut propostes milionàries per trencar el seu silenci, però mai s'ha vist temptada a fer un pas endavant. El portal Informalia assegura que li van arribar a oferir 100.000 euros per una entrevista, però ella està centrada en altres interessos. Vol desenvolupar la seva trajectòria professional darrere de les càmeres, concretament com a tècnic de so.

María José Campanario i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro suposadament va tenir diferències amb María José   | LND

Janeiro, Andreíta per a gran part del públic, està desitjant conèixer el seu nou germà perquè mai no ha tingut problemes amb ningú. Belén Esteban sí que es va enfrontar a Jesulín d'Ubrique i al clan del torero, però ella sempre ha estat en un discret segon pla. Segons ha sortit publicat, amb la seva germana Julia gaudeix d'una connexió especial i es veuen de manera recurrent.

María José Campanario, seguint la informació de 'Socialité', ha extremat les precaucions perquè és a la recta final del seu embaràs. Fa vida normal, però prefereix no fer determinades tasques ni exposar-se més del compte, per això està desapareguda. Fa nou mesos que està en silenci, malgrat que molts periodistes de Telecinco van assegurar que estava preparant una exclusiva.

Andrea Janeiro coneixerà el seu germà

Andrea podria tenir bona relació amb María José, malgrat que Belén Esteban la considera una de les seves grans enemigues públiques. La jove no guarda rancúnia a ningú, és extremadament educada i l'únic que vol és que la seva família visqui en pau. Està desitjant conèixer el nou Janeiro, un nen que canviarà per sempre el futur de Jesulín.

Andreíta sap que el seu pare està il·lusionat, informació que corrobora l'equip de recerca de 'Socialité'. Fonts properes al torero asseguren que s'ha dedicat a la causa com mai abans ho havia fet. Estima tots els seus fills igual, però aquest li fa una il·lusió especial, per això està cuidant tan bé de María José Campanario.