Primer pla de Bertín Osborne

Victòria Frederica, muda amb la confessió que ha fet Bertín Osborne sobre ella

Bertín Osborne s'ha pronunciat sobre la possibilitat de rebre Victòria Frederica al seu programa, 'Mi casa es la tuya'

Bertín Osborne ha aconseguit consolidar-se com un dels entrevistadors més estimats de 'Mediaset'. I això és gràcies al fet que l'intèrpret de 'Buenas noches, señora' sempre aconsegueix treure el millor i la part més íntima de cadascun dels seus convidats. Al seu programa ha comptat amb la presència des d''Ana Obregón o Lolita fins a Jorge Javiez Vázquez, entre d'altres.

L'exmarit de Fabiola Martínez no tem res i ho demostra a cadascuna de les seves entrevistes, i és que ha rebut famosos de tots els sectors: política, cor, art, etc. Però ha dit alt i clar amb quina cara coneguda no li agradaria compartir gravació i no és cap altra que Victòria Frederica.

Bertín Osborne té una relació excel·lent amb la infanta Elena. Tot i això, la filla que té fruit del seu matrimoni amb Jaime de Marichalar no és la convidada que ell espera. «Jo no la conec, però ha de ser un encant com la mare», comença el presentador.

Primer pla de Victòria Frederica amb el rostre seriós
Victòria Frederica s'ha convertit en una de les cares més seguides per la premsa | GTRES

El cantant ha volgut expressar el motiu concret pel qual no comptaria amb la filla de la infanta Elena. «Té com a mitja hora de conversa per a un programa com el meu», explica Bertín Osborne. I és que, a gairebé totes les entrevistes que executa l'exmarit de Fabiola Martínez duren «cinc hores».

«Jo procuro que hi hagi gent amb un històric de què poder parlar», ha acabat Bertín Osborne. Per a altres, la neta de Joan Carles podria aportar valor i dades tal com va fer a la seva primera entrevista per a 'Elle'. Així que, veurem la neboda de Felip VI en algun plató de televisió?

Surt a la llum el secret més ben guardat de Bertín Osborne

Sens dubte, una de les entrevistes amb què Bertín Osborne més es va obrir va ser amb Ana Obregón. En aquesta, l'artista es va enfrontar a una de les xerrades més dures. I és que la biòloga es va sincerar, com mai abans, sobre la mort del seu fill Aless Lequio.

«El dolor compartit és necessari», va expressar la presentadora mentre relatava el dur moment al qual va haver de fer front. En concret, l'actriu va explicar a Bertín Osborne que va estar sis mesos tancada a la seva habitació després de la mort del seu fill. «El món es va aturar», confessava Obregón.

Muntatge de fotos de Bertín Osborne i Ana Obregón.
Bertín Osborne es trenca davant les declaracions de la presentadora | CatalunyaDiari

«Em perdono cada dia. Em sembla injust ser jo aquí i que ell no hi pugui ser», va relatar Ana mentre Bertín Osborne es trencava. El presentador, que coneix la madrilenya des de fa molts anys, no va poder contenir les llàgrimes.

«Quan perds un fill et mors i tens l'obligació de continuar vivint», declarava l'actriu. A més a més, la presentadora va confessar que no ha tingut temps per enfrontar-se al duel per la mort, un any després, de la seva mare.

Després d'una llarga conversa en què Ana Obregón va obrir el seu cor als espectadors, van acudir més convidats. El primer va ser Luis Rollán, que va ser testimoni d'un moment històric a la televisió. Sí, puix que la madrilenya va confessar que va tenir una relació sentimental amb Bertín Osborne.

L'andalús va ser l'encarregat de fer pública la notícia: «Ella i jo hem sortit junts». Davant la sorpresa de Luis Rollán, Obregón va respondre que «és una història que no s'ha explicat mai». I, de fet, van explicar el temps que hi van estar, dos mesos.

Ara, Bertín Osborne i Ana Obregón mantenen una preciosa i gran amistat. «Vaig tenir un càncer i em van operar de l'úter. I qui va estar al peu del canó va ser aquest senyor», va confessar la biòloga sobre el presentador a qui té molt d'afecte.