Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jorge Bárcenas

Jorge Bárcenas sap que han enxampat a Victòria Frederica amb un noi molt passional

Jorge Bárcenas deixarà d'amagar la seva ruptura després del que ha passat

Jorge Bárcenas és el DJ més famós perquè la premsa segueix els seus passos des que està relacionat amb la família reial espanyola. Desafortunadament aquest enllaç és cada cop més feble, doncs suposadament ha trencat la seva relació amb Victòria Frederica. La neboda del rei, segons el programa 'Socialité', ha estat enxampada amb un altre noi en una actitud compromesa.

Jorge Bárcenas és conscient que Victòria és una persona influent, per això té molta cura a l'hora de fer un pas endavant. El problema és que la filla de Jaume de Marichalar no és tan previnguda, per això protagonitza escàndols tan compromesos. La periodista Núria Marín, presentadora ocasional de 'Socialité', ha estat molt clara: «bon vent i barca nova».

Victòria Frederica i el seu xicot
Jorge Bárcenas mai no ha parlat malament de Victòria Frederica   | GTRES

Jorge prefereix no parlar del tema, però és evident que ja no està sortint amb Victòria Frederica. La Razón assegura que la jove s'ha convertit en la nova «soltera d'or» del país, encara que podria tenir molt poc temps aquest títol. A Telecinco han parlat amb una persona molt propera a ella que ha filtrat la seva presumpta nova relació.

«És clar que està disposada a conèixer altres homes, a conèixer i al que sorgeixi. Davant meu s'ha embolicat amb un altre noi a una discoteca de Madrid», comenta una noia que és testimoni del romanç. Segons 'Socialité', la nova parella s'intercanvia missatges molt passionals a través de les xarxes socials, com ara «et veig o exploto».

Jorge ha descobert que la seva exparella té molt a amagar, però és possible que no parli d'ella en cap moment. Sap que és una persona influent i no li interessa enemistar-se amb la família, almenys de moment. La ruptura és un secret de domini públic i cada vegada hi ha més gent que assegura que la neboda del rei Felip vol tornar a enamorar-se.

Jorge Bárcenas s'amaga: «Nova il·lusió»

Jorge ha rebut moltes crítiques durant la relació amb Victòria Frederica, ja que alguns periodistes l'han acusat d'interessat. Durant el temps que han estat junts han viscut en un luxós apartament situat al centre de Madrid. Suposadament Jaume de Marichalar i la infanta Elena, pares de la jove, es feien càrrec de les despeses d'aquest domicili.

Jorge Bárcenas i Victoria Federica.
Jorge Bárcenas i Victoria Federica podrien portar un temps separats   | Trendings

A 'Socialité' s'han deixat de mitges veritats i han tret a la llum la realitat perquè cada cop hi ha més gent que exigeix respostes. «Ja no està amb Jorge i podria tenir una nova il·lusió, així ho assegura una font molt propera a la neta del rei emèrit», comenten al programa. La influencer ha trencat amb el DJ en la discreció més absoluta, però no ha pogut amagar el secret eternament.

Una persona propera a Victòria assegura que hi ha un nou noi a la seva vida, algú que coneixia des de fa un temps. «Són amics des de fa molt de temps, però les vegades que els he vist junts he vist molta complicitat», comenta. El programa de María Patiño ha investigat i afegeix: «Es tracta d'un jove madrileny aficionat als bous».

Jorge Bárcenas ja ha passat pàgina

Jorge ha estat molt enamorat de Victòria Frederica i no li retreu res del que ha passat. La Razón assegura que només hi ha hagut un desgast de l'amor, ni terceres persones ni trames fosques. És per això que crida tant l'atenció la informació que maneja 'Socialité': la neta de l'emèrit ha refet la seva vida sentimental massa ràpid.

Bárcenas continua amb la seva trajectòria musical, de fet mai no ha rebut diners a canvi de parlar de la seva vida privada. Les seves paraules són més interessants del que sembla, ja que podria haver estat testimoni d'esdeveniments polèmics. Però, segons ha sortit publicat, ja ha passat pàgina i prefereix tenir bona relació amb Victòria.