Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nuria Marín mentre presenta un programa

La catalana Núria Marín anuncia l'embaràs abans d'hora i rep un revés inesperat

Núria ha posat sobre la taula una teoria molt polèmica

Núria Marín és una de les cares més estimades de Telecinco, de fet alguns espectadors exigeixen que ocupi el lloc de Patiño. De moment s'ha guanyat ser la substituta oficial, per això s'encarrega del programa 'Socialité' quan la gallega té altres compromisos. Recentment ha anunciat que Marta López Álamo podria estar esperant un fill i les conseqüències han estat immediates.

Núria Marín ha revelat que Marta podria estar embarassada, per això estaria viatjant a Hondures per sorprendre el seu xicot. Kiko Matamoros està concursant a 'Supervivientes 2022' i el seu estat d'ànim no és el millor, per això la direcció ha decidit donar-li una sorpresa. Alguns mitjans, entre ells 'Socialité', pensen que la model va per anunciar-li que està embarassada.

Nuria Marín asseguda en un sofà i somrient mirant a càmera
Núria Marín dona una informació que podria no ser certa   | Cedida

Núria Marín ha deixat clar que tot era una teoria, però el públic s'ha pres molt seriosament les paraules i han arribat massa lluny. Marta López no ha tingut més remei que reaccionar a les seves xarxes per desmentir el que estava explicant la periodista. Ha publicat una fotografia bevent acompanyada d'un text breu: «Jo quan veig algunes coses que diuen».

Nuria ha patit un cop mediàtic, encara que el cert és que ella no és responsable de la informació que està circulant. Simplement s'ha fet ressò d'una teoria que hi ha sobre la taula d'algunes redaccions, malgrat no hi hagi dades contrastades. Els protagonistes de l'escàndol han jugat molt amb el futur nen, per això hi ha tant d'interès per saber què passarà.

Marín prefereix mantenir les distàncies, per això no s'ha pronunciat ni ha intentat defensar-se dels atacs que està rebent. Els enemics de Telecinco, especialment els que van contra la productora La Fàbrica de la Tele, han passat a l'acció. Recordem que aquesta empresa està darrere de 'Socialité', programa acusat de jugar amb foc.

Núria Marín té motius per parlar del nadó

Núria gaudeix d'una trajectòria impecable i mai no donaria veu a cap rumor que no estigués fonamentat, per això ha parlat. Un grup de reporters ha preguntat a Marta López pel presumpte nadó que està esperant i ella no ha contestat. «No ho ha negat», comenten a 'Socialité', programa que està sent acusat de vendre fum.

Primer pla de Marta López Álamo
Núria Marín ha explicat una notícia que afecta Marta López   | Europa Press

Marín ha deixat clar que tot eren teories, de fet el seu programa no és l'únic mitjà que ha jugat amb aquesta possibilitat. El problema és que la xicota de Matamoros ho ha negat al seu compte d'Instagram, per això els espectadors estan qüestionant Telecinco. Hem d'aclarir que el programa de Patiño ha donat exclusives que sí que han estat certes, com el romanç de Patricia Pardo i Christian Gálvez.

Jorge Javier Vázquez també ha contribuït a engreixar els rumors, ja que va anunciar que Marta viatjaria a Hondures amb una gran notícia. És cert que té alguna cosa per explicar a Kiko Matamoros, encara que ningú no ha esbrinat de què es tracta. Potser li dirá que sí que es vol casar amb ell, una proposta que el col·laborador li va plantejar abans de concursar a 'Supervivientes'.

Núria Marín juga un paper fonamental a Telecinco

Núria coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle i actua en conseqüència. És inevitable que tingui certs enemics, però normalment el públic aplaudeix gran part dels seus moviments. El problema és que treballa per a La Fábrica de la Tele, una productora que no té bona fama.

Marín s'ha limitat a donar una informació que li han aportat a 'Socialité', per això no és just fer-la responsable de res. Potser Marta López no diu la veritat i sí que està embarassada, només el temps dirà qui té la raó, mentrestant cal ser prudent. No seria la primera vegada que Kiko Matamoros amaga una notícia i distreu l'audiència per guanyar diners a alguna revista.