Primer pla de la Reina Letícia

La reina Letícia avergonyida de la seva cunyada després de l'última imatge

La infanta Elena s'ha convertit en la riota després de les seves imatges al Mútua Madrid Open

La infanta Elena i el seu fill Froilà s'han convertit sense buscar-ho en els protagonistes absoluts de la final del Mútua Madrid Open. Sobretot, per les ganyotes tan estranyes que es veien incapaços d'amagar darrere les ulleres de sol. Així, finalment acabaven convertint-se en la riota de les xarxes socials.

«El meu xicot veient el tenis: 'Aquesta és la Rosario Flores aquella que canta tu tens el run run del meu cor'. Also el meu xicot assenyalant la infanta Elena», eren alguns comentaris que podien llegir-se.

Primer pla de la infanta Elena somrient
La infanta Elena, protagonista de la final del Mútua Madrid Open | GTRES

«Si guanya fàcil Alcaraz, no veurem la infanta Elena cantar 'sí que es pot'», prosseguien les bromes. És més, fins i tot arribaven a insinuar que la infanta havia caigut en els encants de Carlos Alcaraz.

«Té xicota Carlitos? Ho dic perquè la Infanta Elena és a la grada, fent-li miradetes i potser amb el temps...», insinuaven.

No sabem què li hauran semblat aquestes imatges a la reina Letícia, que fa temps que no té relació amb la seva cunyada. Sí, perquè la dona del rei Felip té molta cura de la seva imatge quan surt en públic. De fet, sempre llueix impecable a cadascuna de les seves aparicions, encara que la infanta Elena sempre ha lluït un estil més informal, optant per la comoditat.

Imatge de Victòria Frederica i la seva mare, la infanta Elena, a l'enterrament del seu amic.
La infanta Elena i la seva filla Victòria Frederica | Europa Press

Fa temps que les cunyades no coincideixen en un acte públic, encara que la seva mala relació ve de lluny. Concretament, des que la duquessa de Lugo se separés de Jaime de Marichalar. En aquell moment, Letícia es posicionava obertament amb Marichalar, deixant de costat la seva cunyada.

Els motius del distanciament entre la reina Letícia i la infanta Elena

Això, sense comptar que no comparteixen els mateixos ideals a l'hora de regnar. «La duquessa de Lugo té la idea que el servei i el deure a La Corona és una qüestió de cor més que de raó», asseguren.

«No obstant això, per a la seva cunyada La Corona és feina: com la que és administrativa d'una empresa. Això Elena ho fa fatal», opinen.

«Per ella és un honor i un deure servir el seu germà, el Rei. No entén el concepte de Letícia. La posa dels nervis», comenten respecte a les seves diferències.

La reina Letícia amb posat seriós
La reina Letícia fa temps que no té relació amb la seva cunyada | Europa Press

El cop definitiu arribava després que Letícia i Felip relegassin a Joan Carles a un segon pla, ja que la duquessa de Lugo sempre ha estat molt unida al seu pare.

«Si això del rei Joan Carles ha estat una invitació a la retirada, això de la Infanta ha estat l'oblit. Una cosa que li va fer molt de mal, però ja ha entès el missatge, ho ha entès», afirmen.

Des de fa temps, tant la infanta Elena com Cristina eren apartades de la família reial. I, a més a més, el fort caràcter de l'actual reina no ha ajudat en absolut que la situació s'arregli.

Imatge de Victòria Frederica durant un esdeveniment
Victòria Frederica de Marichalar torna a estar soltera | GTRES

De fet, les seves cunyades no li perdonen el tracte que ha donat a la seva mare, la reina Sofia, a qui humiliava en públic moltes vegades. «Això no li ho perdonarà mai, t'imagines que algú tracti així la teva mare? Encara sort que l'Elena no hi era, sinó que s'hauria embolicat de debò», deien.

D'altra banda, sembla que Victòria Frederica, filla d'Elena, ha pres la davantera a la seva cosina Elionor. I és que ha convertit en tota una 'influencer' i la 'it girl' de moda, havent concedit ja la seva primera entrevista a la revista 'Elle'.

A més, la jove sembla que estaria estrenant solteria després de trencar amb el seu xicot, Jorge Bárcenas, i ara va pel seu compte. De fet, ella no acompanyava la seva mare i el seu germà a la final del Mútua Madrid Open.