María Teresa Campos

El net de María Teresa Campos els hi fa un valuós regal als invitats de la seva boda

María Teresa se sent orgullosa de José María Almoguera

María Teresa Campos està de celebració: el seu net José María Almoguera ha reunit la família en un casament força especial. És la primera vegada que el clan es reuneix després de les disputes que van tenir al passat i hi ha una cosa que és evident. Continuen sent un grup molt important dins de la premsa del cor, per això tots els mitjans estan pendents de l'esdeveniment.

María Teresa Campos sap que José, com en diuen els seus, ha tingut un gest especial amb els convidats: no els ha retirat el telèfon. El programa 'Viva la Vida', espai on el jove treballa darrere de les càmeres, ha donat la notícia en primícia. «És un encant i es casa amb la dona de la seva vida, amb Paola», ha comentat Emma García molt emocionada.

María Teresa Campos amb ulleres de sol i posat molt seriós
María Teresa Campos està molt emocionada pel casament   | Europa Press

María Teresa està emocionada perquè porta un temps retirada i fa molt de temps que no va a un esdeveniment tan important. José María li ha fet un regal especial, a ella i a la resta de convidats: tothom hi podrà fer fotografies. Això ha sorprès els espectadors, ja que Carmen Borrego ha negociat amb una revista per vendre l'exclusiva del casament.

José María Almoguera confia en el seu entorn i no ha volgut prendre cap mena de mesures. Kiko Hernández, col·laborador de 'Sálvame', ha insinuat que la família Campos té un traïdor que treballa a 'Viva la Vida'. Això podria no correspondre's amb la realitat, ja que els integrants del programa han parlat meravelles del jove.

María Teresa, segons ha explicat la seva filla Terelu Campos, podria estar disgustada perquè al casament hi haurà una gran absència. Rocío Carrasco, que suposadament era un membre més del clan, no pot assistir-hi per motius que segueixen sent un misteri. La periodista Pilar Vidal, amiga de Rociíto, ha deixat clar que «no ha passat res entre elles».

María Teresa Campos presenciarà un tens retrobament

Maria Teresa és una mestra dels mitjans de comunicació i sap millor que ningú com funciona la premsa rosa. Quan Carmen Borrego es va separar del seu primer marit, la matriarca tenia molt de poder, per això la notícia no va generar repercussió. L'actualitat és diferent perquè la presentadora ja no treballa a la televisió i té molta menys influència.

María Teresa Campos i el seu net, José María Almoguera
María Teresa estima molt José María Almoguera | Cedida

Campos sap que el retrobament entre Carmen Borrego i el seu exmarit, pare de José María, farà parlar molt. «Una de les coses que susciten més interès és el retrobament de Carmen amb el seu exmarit. Coneixent-la a ella ha de tenir un estat de nervis, pel casament i per aquesta trobada», ha explicat José Antonio a 'Viva la Vida'.

La periodista Isabel Rábago ha tancat els rumors afirmant allò que tothom sospitava: l'exmatrimoni no té contacte. «La relació és nul·la i és dolenta perquè la separació va ser duríssima», explica la tertuliana en un to contundent. El programa 'Viva la Vida' ha donat dades exclusives sobre el casament del cosí d'Alejandra Rubio, l'esdeveniment de l'any.

María Teresa Campos sap que hi ha diners en joc

María Teresa coneix les regles del joc i sap perfectament que hi haurà molts periodistes cobrint les noces del seu net. Per això veu amb bons ulls que Carmen Borrego hagi venut l'esdeveniment a una revista, possiblement a Lecturas. El portal Informalia assegura que ha guanyat 30.000 euros per aquest negoci, diners que aniran al compte bancari de José María.

El net de la presentadora confia en els amics i familiars, però no en els cambrers de la finca El Jardín de Tegueste. L'enllaç se celebrarà en aquest recinte i José suposadament els ha requisat els mòbils per evitar que es filtri res. 'Viva la Vida' ha explicat aquest detall i els comentaris no s'han fet esperar.