Muntatge de Carmen Borrego i José Maria

Carmen Borrego, preocupada per la baralla que ha paralitzat la boda de José María

Carmen vol protegir José María i no tolera les especulacions

Carmen Borrego està entusiasmada amb el casament del seu fill José María Almoguera, fruit del seu primer matrimoni, i res no li robarà la il·lusió. S'ha parlat molt d'un possible distanciament amb Rocío Carrasco, que no acudirà a l'enllaç per motius laborals. A això cal sumar-li la discussió que la col·laboradora ha protagonitzat amb Terelu Campos al plató de 'Sálvame'.

Carmen Borrego, fent gala de la professionalitat que la caracteritza, ha arribat a un acord amb el director d'una revista molt coneguda. El casament de José María Almoguera ocuparà la portada d'aquesta publicació, encara que l'esdeveniment s'ha paralitzat a totes les redaccions. Borrego ha discutit amb la seva germana i aquest assumpte té més interès que l'anterior, per això la tertuliana ha donat explicacions.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego és conscient del que passa a la seva família | Mediaset

Carmen comparteix plató amb Terelu, que exerceix de substituta de Jorge Javier Vázquez, i han protagonitzat un moment força tens. El programa ha anunciat que hi havia «un traïdor» disposat a dinamitar l'esdeveniment més especial de José María Almoguera. La col·laboradora va esclatar i va reconèixer que no es fiava de la seva germana perquè «està treballant i ha d'entrar en allò que es faci».

Carmen és conscient que les seves paraules havien estat desafortunades, ja que Terelu Campos no ha fet mai res que perjudiqui els seus. Un reporter de l'agència Europa Press s'hi ha posat en contacte per donar-li l'oportunitat d'aclarir la situació. Ha deixat clar que es penedia i que confia plenament en la presentadora, simplement no es va saber expressar.

«No vull que d'això sí que em preocupa, la resta pot ser una broma, però això sí que em preocupa. Jo m'he posat nerviosa, no s'ho mereix i li he demanat disculpes en directe», ha comentat Borrego. La disputa amb la mare d'Alejandra Rubio està oblidada, encara que per a alguns el tema té més interès que l'enllaç de José María.

Carmen Borrego se sincera: «M'he posat nerviosa»

Carmen és conscient que el seu fill és el membre menys conegut del clan Campos, per això qualsevol notícia és perillosa. El famós esdeveniment s'ha paralitzat durant unes hores perquè per un moment tots pensaven que Borrego i Terelu Campos s'enfadarien. És cert que hi ha hagut tensió entre elles, però la presentadora comprèn els nervis de la germana.

María Teresa Campos i el seu net, José María Almoguera
Carmen Borreo ho té tot controlat   | Cedida

«Jo he estat tota la tarda amb Terelu, li he demanat perdó públicament perquè m'he posat nerviosa», ha explicat la col·laboradora. També ha revelat que ja té tot llest per brillar a l'enllaç més esperat, tot i que intentin dinamitar els plans. El seu company i amic Kiko Hernández assegura que algú de Telecinco és un traïdor i està filtrant informació compromesa.

La tia d'Alejandra Rubio no sap qui pot estar traint la família, però té clar que ningú no li arruïnarà l'enllaç. «La meva nora està encantada, estan feliços i no és just fastiguejar-los un casament», diu al·ludint al suposat traïdor. Segons ha insinuat Kiko Hernández, aquesta persona forma part de l'equip de 'Viva la Vida', programa que presenta Emma García.

Carmen Borrego accepta la decepció de les Campos

Carmen ha deixat d'amagar l'altre problema de José María: Rocío Carrasco no hi assistirà i les Campos no entenen la decisió. «No em sembla normal que no hi vagin ni Rocío ni Fidel, no sé l'explicació que hauran donat», ha dit Terelu. Aquest enrenou donarà molt de què parlar, però caldrà deixar-lo de banda per no robar-li protagonisme el net de Maria Teresa.

«Serà la primera vegada que Rocío falti a un casament o celebració de les Campos», ha apuntat Rafa Mora a 'Sálvame'. «No em treu la son, però em sorprèn, sobretot per la meva mare. Em sap greu, és el primer net que es casa», ha conclòs la substituta de Jorge Javier Vázquez.