Muntatge de Bertín Osborne i el seu fill

Bertín Osborne ja no pot amagar més la veritat sobre el seu fill Kike

L'exdona de Bertín Osborne se sincera sobre la manutenció dels seus fills

Bertín Osborne i Fabiola Martínez fa més d'un any que estan separats després d'una decisió presa conjuntament. Una ruptura que a molts els va agafar per sorpresa, però que el matrimoni tenia assumida des de feia temps.

Diferències en la manera de viure el matrimoni i altres detalls que encara desconeixem van ser algunes de les causes d'aquest final anticipat.

El cas és que l'exdona de Bertín ha parlat d'això acompanyada de la seva bona amiga i empresària de restauració Johanna Muller a Enamorados de Madrid de Telemadrid.

En aquest espai, ha començat parlant de les primeres experiències a la capital d'Espanya, que van arribar quan va gaudir de la seva primera aventura laboral.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez.
Bertín Osborne i Fabiola es van separar fa un any | GTRES

«Fèiem un programa per a Telemadrid que es deia Latino i aquí ens vam conèixer». Així ha recordat l'exmodel com va ser la primera vegada que va veure Bertín Osborne. El 1994, la veneçolana s'adonava que el castellà que es parlava era molt diferent del que ella havia vist a la televisió.

Fabiola torna a parlar del passat de Bertín Osborne

«Estava mirant la tele quan em surt Chiquito de la Calzada dient "condemor", "fistro pecador", i jo dic: "Això què és? Si a Madrid parlen així, jo no entendré res"», recordava Fabiola sobre la curiosa manera que tenia de parlar el malagueny.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i Fabiola Martínez van ser feliços durant molts anys | GTRES

Abans de parlar de Bertín Osborne, Fabiola ha revelat que va començar estudiant medicina, però ho va deixar per ser model. I és que, segons va explicar a Telemadrid, «allà a totes els ofereixen ser Miss Veneçuela».

Això sí, ha deixat clar que ara ho canviaria tot perquè «la carn no és el que et dona el premi. Jo recordo aquells càstings en biquini en els quals et senties tan exposada...», ha lamentat.

Finalment, va arribar el dia que la van escollir per sortir en un videoclip del cantant de Jerez. «Hi va haver feeling, però res més; jo llavors tenia parella i ell tindria parella... o parelles. Amb Bertín mai se sap», ha dit. La veritat és que «un any més tard, a través d'uns amics» es van tornar a trobar. «Ell se'l va prendre amb calma, perquè si hagués entrat a matar...», ha confessat sobre quina hauria estat la seva reacció.

L'exdona de Bertín destapa la realitat sobre la manutenció dels seus fills

Amb tot, aquesta llarga relació amb Bertín li va donar el que més vol al món: els seus dos fills i una vida plena de felicitat.

El cas és que l'entrevistada no vol veure el costat negatiu de la separació, ja que sap perfectament que era el que necessitaven tots dos. «Si només hagués estat malament jo, ell hauria posat de la seva part per millorar la situació, així que entenc que ell tampoc no ho estava passant bé».

Fabiola Martínez somrient
Fabiola Martínez ha parlat sobre la manutenció dels seus fills | Europa Press

Per tant, ha explicat que va sentir «alliberament des de l'instant» en què es va canviar a casa seva. «Feia la meva vida i el que em donava la gana. Gaudeixo molt d'estar amb mi, ho trobava a faltar».

«Jo no puc tenir el nivell de vida de Bertín, perquè el meu poder adquisitiu no és el mateix. Però ell ha estat molt generós assumint gran part de la manutenció dels nens», ha explicat la model.

Per finalitzar, Fabiola ha comentat que li fa mandra començar ara una nova relació. Ella és feliç a la casa que viu al costat de Kike i Carlos. I ha explicat que tots dos són la seva preocupació més gran i els dona tot el que pot, com a bona mare que és.