Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco revela el tatuatge que duu i que ningú esperava

David Flores Carrasco i el seu bonic detall amb una persona molt especial per a ell

David Flores Carrasco s'ha instal·lat com un nen petit a l'imaginari col·lectiu. La seva malaltia, la protecció de la seva família i la discreció davant els mitjans han fet que no siguem conscients de la seva veritable edat.

No obstant això, el cert és que el net de Rocío Jurado fa temps que va deixar enrere la infantesa. Ara, amb 23 anys, és tot un home. Tant és així que fins i tot s'ha fet un tatuatge.

Enmig de la intensa batalla mediàtica que destrossa la seva família, David Flores ha volgut retre un homenatge a la matriarca del clan Jurado.

Primer pla de Rocío Jurado en una imatge d'arxiu.
Rocío Jurado és una de les persones més importants per a David Flores | GTRES

Així és l'inesperat tatuatge de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco només tenia 7 anys l'any 2006, data en què va morir la seva àvia. Tot i això, malgrat una edat tan curta, la figura de Rocío Jurado li ha marcat moltíssim. Com així ha assegurat la seva germana en alguna ocasió, que s'hi referia com una de les persones més importants de la seva vida.

«És increïble que falti una persona i tot pugui canviar tant», comentava Rocío Flores. I de fet, ha estat precisament ella qui ha donat a conèixer el tatuatge que s'ha fet el seu germà en honor a 'La Més Gran'. Un disseny senzill, però que il·lustra a la perfecció el gran afecte i devoció de David Flores Carrasco a la seva àvia.

El tatuatge en si són les inicials de Rocío Jurado. La R i la J apareixen, a més a més, envoltades de dos petits cors, un a cada costat de les lletres. Els cors poden ser simplement una mostra d'amor o també simbolitzar els dos germans al costat de la seva àvia.

David Flores Carrasco ha triat un lloc privilegiat per portar la seva àvia a la pell: el seu canell. Un lloc perfecte perquè pugui veure'l cada dia i recordar la seva àvia, la qual ja fa 16 anys que ens va deixar.

Com dèiem, ha estat la seva germana, la mateixa Rocío Flores o 'Rotrece' com es fa dir a les seves xarxes, la qual ha desvelat aquest secret.

Fotomuntatge d'un mòbil amb un 'storie' de Rocío Flores ensenyant el tatuatge del seu germà David Flores
Rocío Flores ensenya el tatuatge del seu germà | CatalunyaDiari

La germana de David Flores Carrasco ha penjat diverses històries al seu perfil d'Instagram. En aquestes podem veure el jove fent un petó a la seva germana al costat de la frase: «L'amor de la meva vida».

Així, és evident que l'enllaç entre els fills d'Antonio David i Rociito és increïblement fort. A més, la malaltia de David Flores i el context familiar que els ha tocat viure han afavorit aquesta unió entre tots dos.

David Flores consolat per sa germana, Rocío Flores
Rocío i David Flores Carrasco comparteixen un fort vincle | GTRES

A la següent 'storie' de Rocío Flores, ja ensenyava directament el tatuatge del seu germà petit. A la imatge, apareixia la mateixa Rocío subjectant el braç de David Flores Carrasco. I també, va aprofitar per afegir text a la imatge.

«Marques a la pell», deia la descripció, la qual apareixia acompanyada d'una emoticona amb ulls de cor. Alhora, cal destacar que el fill petit de Rociíto no és l'únic que té un tatuatge homenatjant Rocío Jurado. De fet, la mateixa Rocío Flores en té un altre.

La germana de David Flores Carrasco va optar per tatuar-se la firma de la seva àvia al canell, calcada del puny i la lletra i acompanyada d'una rosa. Així mateix, també té la firma de Pedro Carrasco juntament amb un dibuix del guant de boxa amb què es va proclamar campió del món.

Fotomuntatge d'un mòbil amb un 'storie' de Rocío Flores ensenyant els seus tatuatges homenatjant els seus avis
Rocío Flores té dos tatuatges dedicats als seus avis | CatalunyaDiari

Veurem properament David Flores Carrasco ampliar la seva col·lecció de tatuatges com la seva germana? Doncs, només queda esperar per saber-ho.