Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno trenca el silenci i explica la veritat sobre la seva decisió

Olga Moreno ha quedat amb qui li marcarà els passos a seguir a partir d'ara

Olga Moreno va canviant el xip amb el pas de les setmanes. Des que concedís la seva entrevista més esperada a una revista i expliqués la seva versió de l'huracà que ha destrossat la seva família, tot és diferent.

Olga ha aguantat durant molts mesos que s'especuli sobre ella i les seves motivacions reals per seguir amb Antonio David. També ha vist com el seu marit l'enganyava amb una altra, com el seu matrimoni s'ensorrava i com la relacionaven amb amics de tota la vida.

Ella ha estat en silenci durant tots aquests mesos, fins que ha arribat l'anhelada entrevista. Mentrestant, només hem assistit a un fet que realment va sorprendre tothom: Olga se sotmetia a una lipoescultura al costat de la seva fillastra Rocío.

Olga Moreno
Olga Moreno s'ha aprimat molt amb els disgustos personals que ha viscut.   | EUROPA PRESS

Olga Moreno explica els motius que la van portar a operar-se

Olga Moreno ha estat el gran suport de Ro Flores fins fa molt poc. Totes dues entraven el mateix dia en una clínica d'estètica on passaven una nit ingressades i sortien l'endemà, adolorides però satisfetes.

Des de l'operació hem sabut gairebé al minut l'evolució de Rocío. Uns primers dies en què va estar vivint entre el sofà i el llit i amb uns dolors terribles. Encara avui ha de portar plaques de suro i faixes de compressió per a la recuperació completa.

Fins aquesta setmana no ha pogut seure a un plató de televisió (feia la secció de peu) i no estarà plenament recuperada fins a Déu sap quan.

D'Olga, no n'hem sabut pràcticament res sobre la seva operació, igual de complexa i dolorosa que la de Ro. Ara sí que ha parlat d'aquesta intervenció, en exclusiva per a la revista Semana.

Segons la publicació, Olga s'ha recuperat de l'operació de manera ràpida i molt menys dolorosa. No ha necessitat portar taules de subjecció ni faixa durant tant de temps com Rocío. Ben aviat va poder començar a fer vida pràcticament normal, tal com hem vist.

Alhora, Olga ha explicat els motius pels quals va decidir sotmetre's a aquesta intervenció de la qual «he quedat encantada».

Olga assegura que «no me l'he fet per aprimar-me. L'únic que volia era que la meva pell estigués més llisa. La zona de la panxa, m'ho vaig fer també a la part interna de les cames i a la part dels flancs».

Pel que fa al tractament exacte que es va realitzar, és un tractament corporal de lipòlisi assistida per radiofreqüència.

El seu objectiu és reduir, eliminar i remodelar greix del cos sense un tractament tan agressiu com el que es va fer Ro.

Olga Moreno reprèn la seva agenda televisiva

Olga ja està començant a superar la crisi familiar que ha viscut per culpa d'Antonio David. Ara que les coses ja són clares i que ja ha entès que la seva separació no té solució, l'Olga vol reprendre el control de la seva vida.

Sempre ha cuidat molt les aparicions televisives i ha dit que no a molts dels projectes que li han ofert. Això està canviant ara, que vol tornar, però a la seva manera.

Una reunió recent amb el seu «amic Agus» posa de manifest que torna a començar la carrera mediàtica d'Olga. Agus és Agustín Etienne, el mànager de la família i el que negocia amb les cadenes, revistes i mitjans de comunicació els contractes.

De moment, Olga ja ha signat la seva reaparició estel·lar a la televisió. Serà al programa de Toñi Moreno, 'Déjate Querer', on parlarà per primera vegada davant de les càmeres.

Sense molestos tertulians àvids de salseig, Olga opta per la calidesa i la tendresa de Toñi, que no es fica en problemes i evitarà les preguntes més escabroses i polèmiques.

Després d'això, Olga està pensant què fer amb 'Supervivientes 2022'. El més lògic seria que estigués comentant aquesta edició, en qualitat d'última guanyadora del format. Tot i això, sap que aquest és un terreny de mines i que a més hauria de coincidir amb Jorge Javier Vázquez, cosa que no li fa cap gràcia.

Té carta blanca per estar on ella vulgui, a les gales paral·leles amb Carlos Sobera o amb Ion Aramendi. Aviat prendrà una decisió sobre això.