Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana frena l'eufòria i revela el seu estat real

Ana Rosa fa saltar les alarmes després d'explicar-ho a un bon amic

Ana Rosa Quintana segueix el seu constant camí per superar com més aviat millor un càncer que li ha canviat la vida per complet. Des que el novembre del 2021, la presentadora donés la veu d'alarma confessant que havia d'abandonar la feina per un càncer, tots els que l'estimen han estat acompanyant-la cada dia.

Un dels seus companys més fidels ha estat en tot moment amb ella en aquest dur tràngol. I així va quedar clar a 'Planeta Calleja', el programa d'aventures amb Jesús Calleja. Al darrer programa, el lleonès va convidar Joaquín Prat, molt amic de la periodista des de fa anys.

Imatge de Jesús Calleja i Joaquín Prat al programa Planeta Calleja
Jesús Calleja i Joaquín Prat a les Açores a l'últim programa de 'Planeta Calleja' | Mediaset

«A Ana la veig com una germana gran. Ella és la padrina del meu fill», va confessar el conductor de 'Cuatro al día'. El presentador va revelar la manera com la seva cap es va interessar pel seu perfil televisiu per formar part del reeixit espai matinal.

Ana Rosa Quintana parla per primer cop en molt de temps

«Es va quedar una vacant lliure i em volia a mi», va admetre el famós presentador del 'Club social'. La veritat és que, malgrat la sucosa proposta de què anys més tard seria la seva gran amiga, aquesta no va ser fàcil d'acceptar. El motiu no era altre que Prat havia aconseguit certa estabilitat a la ràdio.

L'anècdota del presentador va ser inesperada per Calleja, ja que li va confessar que va prendre la decisió llançant una moneda a l'aire. Davant d'aquesta revelació, Jesús va reptar Prat a posar-se en contacte amb la presentadora, i així ho va fer. «Trucarà a Ana Rosa», va exclamar el conductor de 'Planeta Calleja'.

Ana Rosa rebaixa l'eufòria i desvela el seu veritable estat

Ana Rosa Quintana va fer bé agafar el telèfon i el lleonès li va preguntar com estava. «Jo estic bé, estic fenomenal. M'has enxampat acabant la meva classe de gimnàstica», va afirmar amb positivitat Quintana.

Muntatge amb fotos de Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat.
Joaquín Prat se n'ha assabentat de l'última hora de la salut d'Ana Rosa Quintana | Telecinco

Davant d'aquesta resposta, Jesús Calleja va fer una cridanera broma a la presentadora. «Ana Rosa, tens més conte que Calleja, ves-te'n a treballar, que estàs perfecta», va dir entre rialles. «Doncs amb el que està passant, ganes em donen cada dia, el que passa és que cada dia tinc un tram de passar per davant», va assegurar.

«T'ha canviat alguna cosa la vida, o te la canviarà?», va qüestionar Calleja a Ana Rosa Quintana. «No, no crec que jo canviï gaire. Home, potser em faig millor persona. Això ho diem cada any tots, però després entres a la roda… No ho sé», li va deixar anar la comunicadora.

La inesperada petició d'Ana Rosa Quintana a Paolo Vasile

Mentrestant, l'aventurer lleonès no va desaprofitar l'ocasió per fer una altra pregunta a la veterana presentadora de Telecinco. «Escolta, Ana Rosa, et caic bé?», li va preguntar.

«Em caus fenomenal. Tu em dius que me'n vagi amb tu, però això digues-ho a Vasile, que me'n vagi una setmana. Encara que ara he marxat sis mesos i no passa res», li va respondre la presentadora.

Ana Rosa Quintana somrient a càmera
Ana Rosa Quintana ha parlat del seu estat de salut actual | GTRES

Així, l'amiga de Prat va admetre que va rebre més d'una proposta per part de Jesús Calleja per acudir-hi com a convidada al seu espai de reflexions en plena natura.

Després d'acomiadar la trucada amb Ana Rosa, Joaquín Prat va tornar a posar de manifest la gran relació que té amb ella. «Dotze anys pencant amb ella i ni un crit. T'ho juro per les cendres del meu pare. Un cop m'ha posat al meu lloc i m'ho mereixia», va confessar Prat al programa.