Carlota Corredera amb un vel de núvia

La filla de Carlota Corredera descobreix que no podrà tenir cap germà

Carlota Corredera s'ha sincerat sobre el futur familiar

Carlota Corredera continua acaparant l'interès de la premsa, tot i que ja no veiem la seva cara cada dia a la televisió. Des que Carlota va marxar de 'Sálvame', la seva vida s'ha centrat en altres aspectes més enllà de la feina.

La gallega, pragmàtica i amb els objectius clars a la vida, feia un pols a la direcció de Mediaset i finalment el perdia. S'hi va negar a anar a 'Supervivientes', on hagués estat una de les estrelles de l'edició i on ara estaria menjant empanades de grills i torrant-se al sol.

Carlota va escollir quedar-se a Espanya, al costat de la família i això la va portar a haver de deixar 'Sálvame', el programa de la seva vida.

Passat el dol i la decepció inicial, Corredera va fer un reset brutal. Ja no veu 'Sálvame', està pendent de l'actualitat des de la distància i aprofita per fer els viatges i les escapades que no ha pogut fer per la feina.

Carlota Corredera i els seus plans sobre la maternitat

Carlota Corredera té una filla, l'Alba, que actualment té set anys. Està casada amb Carlos de la Maza, un dels càmeres de Telecinco, amb qui porta diversos anys de relació.

«El meu amor, el meu company, la meva xarxa, el meu còmplice, el meu refugi, el meu bàlsam, la meva font d'energia, la meva esquena, la meva vida, la meva sort més gran ets tu, Carlos». Així d'explícita i contundent manifestava Carlota el seu amor per l'home que és al seu costat.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera ara està centrada en la seva família  | GTRES

I és que actualment l'expresentadora té molt més temps per passar amb la família. D'aquesta manera els pot compensar per tants anys en què la televisió l'ha absorbit pràcticament totes les hores del dia.

Carlota i Carlos es van casar el 2013. El 2015 va néixer la seva filla Alba i entre els plans de Carlota no hi ha el d'augmentar la família. Ella mateixa va explicar que no podia tenir més fills, ja que hi va haver força complicacions en el seu primer i únic part.

Carlota, Carlos i Alba formen una família feliç i, ara que Carlota ha viscut una dur cop professional, més unida que mai.

Els detalls que Carlota Corredera comparteix sobre la família

Carlota Corredera està tremendament orgullosa de la seva filla. Té detalls com el de compartir unes arracades amb el nom d'Alba al costat de missatges tan significatius com «la meva vida sencera ets tu».

També dedica (poques, però efusives) paraules d'amor a la seva parella, a qui estima amb bogeria. «Per molts aniversaris junts mirant-nos així...».

Carlos segueix treballant a 'Sálvame', mentre que Carlota vol volar amb altres projectes professionals. Tots dos van muntar a finals de l'any passat una productora audiovisual amb què volen llançar els seus propis programes.

Segons va dir Corredera en marxar de 'Sálvame', ja estava en marxa un programa que ella mateixa dirigiria i presentaria. Es tractava d'un format més centrat actualment i amb el seu segell professional.

No sabem si s'emetrà a Telecinco o a Antena 3. O potser a una altra televisió. La vida de Carlota Corredera fa molts anys que està lligada a Mediaset, des que va arrivar a la cadena provinent del programa que Ana Rosa feia a Antena 3.

En aquests moments ja té plenament encarrilada la vida personal i familiar. A més, està 'lliure' professionalment després de molts anys picant pedra televisiva, de manera que Carlota es pren la vida d'una altra manera. Inverteix el seu temps en causes solidàries, en la seva feina a l'ombra per acabar de posar en marxa la seva productora i en fer de mare a temps gairebé complet.

Té diners estalviats, temps per pensar i uns amics i una família meravellosos per gaudir. La resta... ho decidirà el destí.