Muntatge Daniella Bustamante amb el seu pare, David Bustamante

Daniella entra en pànic per la baralla a cops de puny del seu pare David Bustamante

Daniella Bustamante, impactada en veure el seu pare en aquestes condicions

David Bustamante és un artista a qui l'apassionen els reptes des que va saltar a la fama en 2001, quan va participar en la primera edició d''Operación Triunfo'.

Tots sabem que el cantant espanyol té una gran personalitat i no l'espanten les novetats a la seva vida. I és que el pare de Daniella Bustamante no defuig a obrir-se nous camins, especialment en aquests darrers temps.

Si fa un any el vèiem embarcar-se al musical 'Ghost', en què actua amb altres exconcursants del 'talent' musical com a Ricky Merino ('OT 2017'), ara ens torna a sorprendre. I ho fa amb un nou projecte allunyat dels escenaris, el seu hàbitat natural des que ens va enlluernar tothom en el programa de TVE.

Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front
David Bustamante s'embarca en un projecte que generarà molt enrenou  | Europa Press

El cas és que David Bustamante té una nova il·lusió a l'àmbit professional. Sí, perquè després de superar amb nota a 'MasterChef Celebrity' i ser 'coach' de 'La Voz', l'artista ha deixat descol·locada la seva filla Daniella.

David Bustamante deixa gelada la seva filla Daniella amb el seu nou repte

Bustamante ha decidit canviar els escenaris pel ring, un repte que li resulta familiar, ja que l'ex de Paula Echevarría té nocions de boxa. Es tracta d'un projecte que Ibai Llanos ha anunciat fa unes hores on el cantant nascut a Cantàbria formarà part de l'elenc de la nova edició de 'La Velada del Año'.

D'aquesta manera, el cantant càntabre entrarà al cartell substituint l'actor Jaime Lorente, que fa uns dies va revelar a les seves xarxes que no podria acudir a l'esdeveniment del 'streamer'.

Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada
Daniella Bustamante, atònita davant la nova feina del seu pare | Catalunya Diari

L'arxiconegut Ibai Llanos organitza des de fa un parell d'anys 'La Velada del Año', un esdeveniment de boxa que ajunta diversos 'streamers', creadors de continguts multimèdia, actors i cantants espanyols. L'esdeveniment tindrà lloc el dissabte 25 de juny al Pavelló Olímpic de Badalona.

Ibai Llanos, a més de confirmar que David Bustamante serà de la partida a la nova edició del torneig, també ha desvelat el rival del càntabre. Serà Míster Jägger, un dels 'youtubers' i 'streamers' més famosos a Espanya. «Jo crec que serà un bon combat», va sentenciar Llanos a través del seu canal de Twitch.

Ibai Llanos en un plató de televisió
Ibai Llanos ha elegit Bustamante per a 'La Velada del Año' | Getty Images

El cas és que Llanos va aclarir que havien pensat en el cantant perquè sap una mica de boxa. I necessitaven algú que estigués preparat per lluitar quatre setmanes. La confirmació de Bustamante, que entra per l'esmentat Jaime Lorente, actor de 'La Casa de Papel', ha causat un gran impacte a les xarxes.

David Bustamante confirma que es canvia a la boxa

David Bustamante va donar el 'sí' a través del seu compte de Twitter. «Ja estic preparat per a 'La Velada 2' d'Ibai Llanos. Infla't a bròquil, Míster Jägger, va, que et farà falta», va afirmar aquest dimecres.

Un comentari al qual el conegut 'streamer' va respondre: «Com més t'agradi. Així es farà», responia al repte del càntabre.

'La Velada del Año 2' donarà inici a les 18:00 del 25 de juny al Pavelló Olímpic de Badalona i es podrà seguir a través del canal de Twitch de Llanos. El 'streamer' espera superar l'èxit de l'edició prèvia, que va aplegar virtualment 1,5 milions d'espectadors. I a més, cal assenyalar que les entrades per veure aquest gran esdeveniment en directe es van esgotar fa uns dies.

En total, podrem veure fins a cinc duels entre populars 'streamers' i famosos: Míster Jägger vs. David Bustament, Carola contra Spursito, Viruzz contra Momo, Ari Gameplays contra Paracetamor i Luzu contra Lolito. Alhora, entre els combats, els espectadors podran gaudir de les actuacions musicals de Bizarrap, Duki, Nicki Nicole i Rels B.