Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos no pot donar un altre fill a Belén Esteban

Belén Esteban explica els motius

Belén Esteban sempre havia desitjat ser mare per segona vegada, però amb el pas dels anys aquest somni s'ha anat difuminant a poc a poc. Tot i que està profundament enamorada de Miguel, hi ha una cosa que no els permet augmentar la família.

Fa uns mesos, la 'princesa del poble' va haver d'absentar-se de la feina per assumptes personals. I és clar, aquesta inesperada sortida va provocar que diversos mitjans de comunicació asseguressin que la mare d'Andrea Janeiro podria estar embarassada.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban sempre ha desitjat tornar a ser mare   | TELECINCO

Després de sortir a la llum que Jesulín d'Ubrique i la seva dona serien pares per quarta i tercera vegada respectivament, molts van insinuar que la de Paracuellos també s'havia llançat a la piscina, però res més lluny de la realitat.

Durant una de les emissions de 'Sálvame', Belén Esteban es va voler pronunciar públicament per aclarir tots els rumors que s'havien generat durant aquells dies. La tertuliana va parlar, entre altres coses, de les raons que li impedien ser mare una vegada més.

Belén Esteban parla del seu possible embaràs amb Miguel Marcos

Belén Esteban sempre havia cridat als quatre vents les ganes que té de donar-li un germà o una germana a Andrea Janeiro. I és que, el que més li hagués agradat és que el seu marit experimentés el que suposa ser el pare, encara que finalment no ha pogut ser.

Durant una de les seves intervencions a 'Sálvame', la 'princesa del poble' es va pronunciar sobre l'embaràs de María José Campanario i sobre els rumors que estaven envoltant la seva família.

«Sincerament, si m'hagués volgut quedar embarassada, ja m'hauria quedat», va assegurar la col·laboradora de Mediaset, després d'aclarir que la seva absència es va produir perquè es va contagiar de covid.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Belén Esteban explica per què no li ha donat un germanet a Andrea Janeiro   | Catalunya Diari

«Quan va passar allò de María José, tothom em preguntava. Jo porto 8 anys de relació amb Miguel. Casats farem 3 al juny, i m'encantaria quedar-me embarassada, sobretot per Miguel», li va assegurar a Carlota Corredera.

I, encara que Belén Esteban segueix tenint moltes ganes d'augmentar la seva família, és conscient que els seus problemes de salut són un gran inconvenient. «Tinc 48 anys. Sóc diabètica i seria un embaràs d'alt risc».

Tot i això, la dona de Miguel no descarta la possibilitat que un nou nadó arribi a les seves vides, encara que assegura que no és una cosa que la preocupi en excés.

«Ho hem intentat de manera natural, però no ho hem aconseguit. Estic mandrosa. No és una cosa que em tregui la son, encara que ho segueixo intentant, ¿eh? Però la covid ens ha frenat».

Belén Esteban sorprèn els seguidors del 'Deluxe' amb una picant confessió

Belén Esteban sempre s'ha caracteritzat per ser una dona molt natural que no té problemes per compartir públicament alguns dels moments més personals de la seva vida.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos i Belén Esteban | EUROPA PRESS

Durant el polideluxe de Carmen Borrego del 4 de març passat, la col·laboradora de 'Sálvame' va voler explicar una picant afició que comparteix amb el seu actual marit. La 'princesa del poble' va assegurar que, en algunes ocasions, el seu marit i ella havien decidit 'jugar' per sota la taula.

«A mi m'encanta estar amb el meu marit en un sopar i tontejar i tocar», va assegurar Belén Esteban, provocant les rialles de tots els seus companys de plató. La tertuliana no va tenir objeccions a explicar que li encanta tocar «el paquet» a Miguel. «I ell a mi el xiulet», va dir amb un somriure.