Bertín Osborne un poco serio en un acto público

Bertín Osborne parla del seu fill malalt, Kike: «És molt complicat»

Bertín Osborne ha revelat la raó per la qual el seu fill Kike no va anar al casament de la seva germana Claudia

Bertín Osborne ha tornat a fer referència al seu fill malalt Kike, en una entrevista que al diari 'ABC'. El cantant i presentador segueix damunt dels escenaris després de 40 anys de manera ininterrompuda.

Osborne sent il·lusió per un duet amb 'El Puma', els cors del fill Carlos, dos temes 'country'. També per rumba amb Baute i cançons inèdites a 'Cuarenta años son pocos', la nova gira de 2022.

Però, sens dubte, Bertín ha parlat sobre la seva exdona i fills després de la separació, fa un any, de Fabiola Martínez. «Ahir vam estar junts amb els nens i tot perfecte, fins i tot ja m'ha dit on he d'anar la setmana que ve. El que ens va passar és que la convivència és molt dura i això ho sap tothom».

Bertín Osborne, sobre el seu fill Kike: «Per un dia, moure'l és molt complicat»

A més, el cantant es va referir al casament de la seva filla Claudia amb José Entrecanales, a la qual Fabiola no va anar. «Estava convidada, però ella va pensar que no hi havia d'anar, Kike no va venir perquè moure'l per a un dia és molt complicat. Penso que Fabiola hi hauria d'haver estat perquè tots em preguntaven per ella», afirmava.

Pel que fa als motius reals de la seva separació, Bertín ho té clar. «Quan tens aficions arrelades i l'altre no, són desavinences del dia a dia, ximpleries… Avui estem millor així».

«Visc a Sevilla i és molt feixuc venir dos dies a Madrid. El que sí que faig és deixar-me les tardes lliures per estar amb els meus fills, que són el que més estimo del món», ha revelat.

«Tenim molt contacte i un afecte enorme amb abraçades que parteixen costelles»

Alhora, Bertín no ha volgut donar esperances d'una possible tornada amb la seva dona, tot i que ha deixat clar que la relació la seva és bona. «Tenim molt contacte i un afecte enorme amb abraçades que parteixen costelles. La relació així és magnífica», ha dit.

Fabiola Martinez en una Master Class de ioga durant un acte com a imatge de la firma 'Central lletera Asturiana : Alpro' a Madrid.
Bertín Osborne assegura que la seva relació actual amb Fabiola Martínez és «magnífica» | GTRES
 

Al seu torn, el cantant de Jerez ha parlat sobre com ha viscut els divorcis de les seves filles, Alejandra i Eugenia.

«Ho porto fatal perquè les adoro i, a més, em porto molt bé amb els meus gendres. Quino és un amic més i Juanma és encantador, el segueixo veient i alguna nit hem pres una copa. Però no et pots ficar en les relacions d'altres, sinó aguantar-te», ha valorat.

Bertín Osborne, amb ganes de continuar treballant molts anys més

En un altre ordre de coses, el cantant i presentador té corda per a estona i així ho ratifica a la seva entrevista per 'ABC'. «No recordo quants érem els que vam començar fa temps, però ens hem quedat pocs. La televisió m'ha donat moltes alegries, però on més gaudeixo és a l'escenari amb el meu grup».

«Al plató hi estic molt bé, però la música és gaudir al màxim. Avui tinc les mateixes ganes que als 20 anys i vull seguir divertint-me una mica més», ha assegurat.

Bertín Osborne mirant amb desconfiança i incredulitat
Bertín Osborne té corda per a estona, segons confessa a 'ABC' | Gtres

Preguntat per allò que esborraria de la seva carrera, Bertín confessa que «s'aprèn molt del que és dolent i dels ignorants que hi ha a tot arreu».

«És molta la gent que diu que en sap, però no en té ni idea, sobre la música, la tele i el vi. Precisament tres pals que acostumo a tocar. Em faria molta mandra coincidir una altra vegada amb gent així», finalitza.