David Flores en un primer plano

David Flores Carrasco, enfonsat: «El meu pare m'ha utilitzat»

David Flores està molt decebut amb l'actitud d'Antonio David

El gran perjudicat de la suposada separació d'Antonio David i Olga Moreno és David Flores. El fill de l'exguàrdia civil manté una estreta relació amb la dona del seu pare i no té previst distanciar-se'n.

Ara, el jove ha tornat a patir un altre cop. Creu que el seu pare l'ha utilitzat i està molt decebut amb el seu comportament.

Antonio David es va aprofitar de David Flores per evitar entrar a la presó. Darrere d'això s'hi amaguen unes quantes demandes vinculades amb la pensió alimentària del jove.

La revista 'Lecturas' destapava aquesta informació en una exclusiva els dimecres. Les pàgines de la publicació detallen l'estratègia de l'excol·laborador per alliberar-se d'una condemna, on els fills tindrien un paper rellevant.

Ja fa 20 anys que es va separar de Rocío Carrasco, però la batalla als tribunals continua molt viva. La seva exdona li va interposar una demanda acusant-lo d'insolvència punible i alçament de béns.

Aquests delictes són considerats de molt greus i la condemna podria ser, fins i tot, la presó.

Però aquest no és l'únic procés obert entre els dos. El marit d'Olga també va denunciar Rociíto per no passar-li la pensió a David Flores. Això implica, doncs, que hi hagi dues demandes per la pensió del fill que tenen en comú.

Antonio David sortint dels jutjats
Antonio David sortint dels jutjats | GTRES

La defensa de la filla de la Jurado sosté que Antonio David no va abonar la pensió dels fills al·legant la manca de recursos econòmics.

L'advocat assenyala que «va amagar els diners que guanyava, cobrant factures mitjançant empreses i tercers». La quantitat que li reclamen és de 80.000 euros.

D'aquests, 58.000 corresponen a la pensió alimentària i, la resta, a les costes judicials i als interessos del deute. El lletrat de Rocío Carrasco sol·licita una pena de quatre anys de presó i 20 mesos de multa equivalent a 15 euros diaris. La Fiscalia ho rebaixa fins a dos anys de presó.

La publicació setmanal recull que l'excol·laborador de televisió hauria utilitzat els seus fills per alliberar-se d'aquesta condemna. Tot i això, la seva petició ha estat desestimada pel tribunal. La por més gran que ara té Antonio David és entrar a la presó, cosa que ha reconegut en múltiples ocasions.

Rocío i David Flore abraçats
Rocío i David Flores molt afectats després del divorci del pare | LA NOTÍCIA DIGITAL
 

David Flores no entén la situació

Sembla que havia sol·licitat la intervenció de David Flores Carrasco. Va demanar al seu fill que formulés un escrit en què reconegués que el seu pare li devia diners per no pagar-li la pensió. Aquesta petició no va ser acceptada pel jutge.

L'estratègia que tenia era ben clara. En el cas que tirés endavant la seva idea, el deute que té amb Rocío es derivaria al jove. Per tant, la solvència punible no tindria sentit i no hi hauria possibilitat que ingressés a la presó.

En qualsevol dels casos, les seves intencions s'han ensorrat.

Fa unes setmanes, aconseguia guanyar una demanda a La Fàbrica de la Tele per acomiadament improcedent. L'hauran d'indemnitzar amb una xifra propera als 90.000 euros. Però sembla que no sempre aconseguirà la victòria als tribunals.

Olga Moreno i David Flores a Hotel a Madrid, 25 Juliol 2021.
Olga Moreno i David Flores, en un gest afectuós | GTRES
 

Aquesta decisió del magistrat suposa un cop dur per al pare de David Flores, que es troba en una època complicada. Fa tot just una setmana, els mitjans anunciaven la seva possible separació d'Olga Moreno. En qüestió d'hores, li van començar a sorgir amants per tot arreu.

La més mediàtica va ser la reportera de televisió Marta Riesco, amb qui mantenia una estreta relació des de fa temps.

En tota aquesta història, els diferents protagonistes han optat per fer silenci. Possiblement esperaran una oferta suculenta per parlar i recaptar una elevada quantitat de diners.