Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne parla més del compte i admet que necessita ajuda

Bertín ja no pot amagar la situació límit del seu amic

Bertín Osborne s'ha quedat consternat després de rebre la notícia que Jesús Quintero, un dels seus millors amics, estava en una situació complicada. El darrer dimecres 7 de setembre, sortia a la llum que el presentador havia ingressat en un asil de la localitat gaditana d'Ubrique. El mític conductor de El loco de la colina, de 82 anys, s'està recuperant en aquesta residència d'uns problemes de salut que pateix des de fa dies.

La veritat és que, per ara, Quintero haurà de romandre en aquesta residència per un període de temps indefinit. L'amic de Bertín Osborne és un dels professionals més reconeguts des de fa dècades. Es va fer famós per les seves entrevistes incisives als famosos en aquell programa de Canal Sur que va ser un referent a la televisió.

Bertín Osborne no pot més i demana ajuda urgent

La realitat és que l'andalús tenia l'habilitat de treure els temes més sucosos als personatges famosos que anaven al seu programa: l'audiència no s'aixecava del sofà per veure un dels programes més seguits de les televisions autonòmiques.

La darrera setmana, Sálvame aprofundia una mica més en la situació de Quintero gràcies a José Antonio León. El mític reporter del programa de Telecinco es desplaçava fins a Ubrique per explicar l'última hora del famós periodista. León assegurava que Quintero no es trobava bé de salut i, a més, s'hi afegien els problemes econòmics que patia des de fa temps.

«Després de l'aparició d'algunes complicacions mèdiques, que requereixen atenció professional i especialitzada, va ingressar els darrers dies a la residència. Allà rep el tractament necessari per recuperar-lo», deia el comunicat de la família que ha llegit el reporter andalús.

L'estat actual de Jesús Quintero després de l'ingrés a un asil

«Agraïm les mostres de preocupació i estima rebudes per molts espanyols aquests dies, i preguem el màxim respecte a la seva intimitat en aquests moments. Tenim l'objectiu de facilitar la seva ràpida millora», explica el comunicat esmentat que el reporter ha revelat en directe.

Imatge de José Luis López 'El Turronero'.
José Luis López 'El Turronero' s'encarrega de pagar la residència de Quintero. | GTRES

A més, fa uns dies es revelava que 'El Turronero' s'estava encarregant de sufragar les despeses de la residència on hi ha Jesús Quintero. És cert que aquesta amistat entre el famós 'Turronero' i l'expresentador de Canal Sur ha sorprès molta gent. Tot i això, hi ha hagut un famós que ho ha confirmat i ha lloat la predisposició del 'Turronero' per pagar-li tot el que estigui a la seva mà. Ho farà durant aquests dies a la residència on intenta superar aquestes xacres de salut.

'El Turronero' s'encarrega de les despeses de la residència

El darrer dissabte, Bertín Osborne valorava la solidaritat del 'Turronero' i confirmava que estava ajudant econòmicament el seu amic. «Però no només a ell, a més gent de la seva família. Aquestes coses jo les sé perquè soc el seu germà, però si la gent sabés quina és la dimensió humana de José Luis López 'El Turronero'…».

Sens dubte, a Bertín Osborne li ha arribat al cor aquest gest tan valuós d'una figura com la del 'Turronero'. Sap que malgrat que el seu amic ho està passant malament, confia que aviat es recuperi i pugui tornar a casa per continuar amb la seva vida.

Aprofitant la conjuntura, Bertín ha estat preguntat per Miguel Barreiro, la nova il·lusió de la seva filla. «A Eugenia l'he de veure ara perquè no conec el noi. Que gaudeixi de la vida, això li ho he dit des que té 14 anys. La vida és una i cal gaudir-la», ha confessat.

▶️ Vídeo del dia