Primer pla de Ramón García.

Ramón García reuneix a les seves filles per explicar-los que els rumors són veritat

Ramón García no té bones notícies

A Ramón García no li ha quedat cap altra opció que explicar a les seves filles la veritat sobre el seu últim projecte professional. Malgrat que semblava que tot anava sobre rodes, la veritat és que ha sorgit algun problema. 

Fa uns mesos, Ramón García va acudir al programa de Cadena Ser, El Faro, per parlar sobre el retorn d'un dels programes més icònics del nostre país. Després d'haver presentat les campanades del 2021 a la plataforma d'entreteniment Twitch, juntament amb el conegut streamer, Ibai Llanos, Ramón García va anunciar en aquest format radiofònic que la nova versió del Grand Prix estava molt a prop de veure la llum.

«Ibai ha estat un seguidor meu i del Grand Prix. Sempre en parlava i m'arribaven comentaris que volia fer el Grand Prix. I ho farem, si no passa res, sí. Això és un projecte que ja hem parlat i hi estem treballant. Els dos equips, el meu i el d'Ibai, hi estan treballant per fer-ho perquè és complicat portar un format com Grand Prix a Twitch», va assegurar Ramón durant la seva entrevista.

Imatge de Ramón García i Ibai Llanos presentant les Campanades 2022 a Twitch
Ramón García va participar en 'Las Campanadas de Ibai' a Twitch. | TWITCH: /IBAI

Encara que per al seu desenvolupament han hagut de fer alguna modificació en la mecànica del programa original, la veritat és que tant Ramón García com el mateix streamer han intentat mantenir l'essència d'aquest reconegut concurs de la televisió. Ara, Ramón no té bones notícies: tot apunta que, després de tanta feina i esforç, les coses s'han torçat una mica.

Ramón García explica la trista veritat

Ramon García s'ha vist obligat a explicar tota la veritat sobre com va el procés de creació de la nova versió del Grand Prix. Durant la seva entrevista al programa de ràdio, Las Mañanas KISS, Ramón García ha parlat, entre altres coses, del retorn d'aquest famós format televisiu. «Vau recordar Ibai Llanos i tu que el Grand Prix tornava i ho faria el 2023, però necessitem saber-ne més», li ha preguntat María Lama, conductora del programa amb Xavi Rodríguez.

«Això sorgeix perquè en aquella entrevista amb Ibai, per casualitat, anava amb el productor del programa i ho vam comentar. Aquí va sortir la idea que van començar a treballar els equips. No s'ha parat. Hi és, però és molt complicat unir dos mons tan diferents com és el de la televisió tradicional i el món de Twitch», va explicar Ramón García.

Primer pla de Ramón García
Ramón García explica què ha passat amb el 'Grand Prix'. | GTRES

Tot i que sap que és una feina complicada, Ramón García va voler deixar clar que no és impossible. «Ajuntar tot això tècnicament és molt complicat. Ho vaig aconseguir fer, gràcies a la generositat d'Ibai, a les campanades, que va ser una bomba».

Malgrat l'emoció amb el retorn d'aquest concurs, Ramon va aprofitar l'ocasió per rebaixar les expectatives dels seguidors d'aquest format històric. «Els equips estan treballant, no hi ha cap data, que quedi clar, i tant de bo algun dia es pugui fer, encara que és, realment, molt difícil per temes tècnics», va assegurar el basc amb pena. Tanmateix, els temes tècnics no són els únics que estan dificultant la tornada del programa. Altres factors, com ara el tipus de proves, també són un impediment.

«La vaqueta, ara, seria impossible, perquè la nova Llei de Protecció Animal prohibeix la presència d'animals vius a programes de televisió. Per tant, si es fes no podria estar la vaqueta perquè ens portarien a la presó, encara que jo hi aniria encantat perquè el Grand Prix és el programa de la vaqueta», va dir fent broma Ramón García. «Si no, es convertiria en un programa de jocs i sempre he dit que això no m'agrada perquè es perdria l'essència del Grand Prix i dels pobles d'Espanya. Es perdria l'essència perquè el logotip és una vaqueta».

▶️ Vídeo del dia