Fotomuntatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.

Tamara Falcó revela per sorpresa el motiu de la ruptura amb Íñigo Onieva

Tamara Falcó i Íñigo Onieva haurien posat fi a la seva relació

Tamara Falcó i el seu xicot Íñigo Onieva van confirmar públicament la seva relació a finals del 2020. Des de llavors la seva història d'amor s'ha posat en dubte en nombroses ocasions, després de sortir a la llum suposades infidelitats. Tot i això, havien aconseguit seguir endavant fent cas omís als rumors, fins ara.

Sí, perquè s'ha revelat que Falcó i Onieva haurien decidit seguir camins separats. Almenys, això és el que sembla que l'empresari explica. I hi ha una raó per fer-ho.

▶️ Vídeo del dia

Tamara Falcó veu sortir a la llum la seva ruptura sentimental

La filla d'Isabel Preysler ha apostat molt per la seva relació sentimental, encara que les suposades deslleialtats sempre s'han plantejat. És més, tan segura estava de la seva parella que, segons sembla, fa uns dies va demanar matrimoni a Íñigo i aquest hi va accedir. Fins i tot es va dir que la seva intenció era contraure matrimoni el juny del 2023.

Per aquest motiu, ens ha sorprès moltíssim que ara a Socialité s'hagi fet conèixer que haurien trencat. Una font fiable per al programa ha explicat que ha coincidit amb Onieva en un festival al desert dels Estats Units. Així, ha explicat: «No em va reconèixer i vaig sentir que deia al seu grup d'amics que estava solter. [...] Em va sorprendre força perquè l'última notícia que tenia és que plantejaven casar-se. La meva sensació va ser que havia passat alguna cosa. Potser havien discutit i estaven enfadats». A això ha afegit que «Pot ser que hagin tingut una esbroncada i en aquell moment de ràbia, ell digués això».

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Íñigo Onieva hauria dit a diverses persones que està solter | GTRES

Però aquest testimoni ha proposat la possibilitat «Que ell no volgués que la gent d'allà el vinculés amb ella i sabés que és conegut a Espanya. Potser per estar més tranquil i no patir la pressió mediàtica, però no ho sé. No sé quina necessitat tenia perquè ho va dir a gent espanyola que sap perfectament qui és».

D'aquesta manera, s'ha posat sobre la suposada ruptura, sobre la qual cap dels protagonistes s'ha volgut manifestar públicament. Això sí, és possible que ho facin previ pagament en una revista del cor.

Caldrà esperar per sortir de dubtes.

Tamara Falcó pateix un altre revés inesperat

La marquesa de Griñón no només està vivint suposadament el desamor, també veu trontollar-se els seus ingressos. I tot perquè ha confessat que assistirà a un macrocongrés a Mèxic amb Ignacio Arsuaga, el líder de l'organització ultracatòlica Hazte Oír. Organització que ha generat controvèrsia per anar en contra del feminisme, de la llei de violència de gènere i de l'homosexualitat.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó veu perillar els seus ingressos | GTRES

José Noblejas, expert en màrqueting digital, ha revelat a Socialité la complicada situació de Tamara en aquest sentit. Ha dit: «Ella venia de guanyar uns 1000 seguidors diaris de mitjana a Instagram i ha caigut, ara només guanya 100 seguidors diàriament. Avui els ideals polítics són un element ferri de discrepàncies i poden provocar que la teva comunitat digital entri en decreixement, que és el que li està passant a ella».

«A això cal sumar-hi que hi ha una àmplia majoria de marques que no voldrien col·laborar amb perfils que s'associïn tan estretament a ideals polítics. Per això, el nivell de propostes econòmiques que rebria podria començar a baixar seriosament. I això afectaria les mètriques, el nivell d'influència i això suposaria, per tant, una rebaixa considerable del seu caixet».