Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau

Miguel Bosé pren una decisió després de veure l'última foto de Nacho Palau malalt

Miguel Bosé no vol seguir de la mateixa manera que fins ara

Miguel Bosé sempre ha optat per la discreció amb tots els aspectes referents a la vida privada. Ell és fill d'un temps en què els artistes estaven totalment blindats davant de l'opinió pública. Se'ls coneixia per les seves obres i la seva faceta pública estava totalment controlada i amb capacitat per amagar allò que no interessava que se sabés.

Així doncs, el món de la premsa del cor ha canviat i els vetos i reserves del passat han saltat pels aires. En aquest sentit, per exemple, Bosé va aconseguir mantenir pràcticament a l'anonimat la seva parella per més de 26 anys, Nacho Palau. Fins i tot va aconseguir amagar dos dels seus fills durant gairebé dos anys.

Tothom pensava que Miguel tenia dos fills i després va resultar que n'eren quatre. Ara, després de la separació de Nacho i d'ell, han hagut de separar-se. Els dos fills de Miguel, Tadeo i Diego, viuen amb el cantant i els dos de Nacho, Telmo i Ivo, ho fan amb l'escultor.

Primer pla de Miguel Bosé
Miguel Bosé ha portat la seva vida amb discreció, fins ara | Europa Press

La vida sentimental de Miguel Bosé torna a estar d'actualitat. La seva exparella Nacho Palau s'ha convertit en un dels personatges del moment, després de participar en Supervivientes. Ja quan es van separar, Nacho va començar a aparèixer als mitjans i a dosificar informacions sobre la seva vida al costat de l'estrella musical durant tant de temps.

Va acceptar més tard participar al reality que es grava a Hondures i tot es va precipitar. Va quedar tercer finalista, va presentar en societat el seu actual xicot, Cristian Villela, i a la seva sortida li van diagnosticar un càncer de pulmó que ha deixat tothom enfonsat.

Miguel Bosé manté una tensa relació amb el seu ex-xicot

Miguel Bosé sempre ha estat molt acostumat a ser el centre d'atenció de la seva vida. És un artista molt important i el seguici professional i personal que l'ha acompanyat a la seva trajectòria ha girat al seu voltant. Nacho ha estat tota la vida en segon pla fins ara, que brilla fins i tot més que Miguel.

▶️ Vídeo del dia

La separació va ser traumàtica i dura i la relació que mantenien a posteriori era inexistent. En aquest sentit, Nacho ha reclamat a Miguel més cordialitat, pel bé dels fills que tenen en comú. I és que a causa de la seva separació els germans estan obligats a viure separats i a gairebé ni veure's.

Nacho ha reclamat a Miguel que puguin reprendre una relació de pares pel bé dels seus fills. Aquesta insistència cobra més sentit després d'haver diagnosticat a Nacho el càncer contra el qual està lluitant ara. A Miguel se li ha entendrit el cor davant la malaltia i sembla que sí que hi ha hagut un acostament momentani.

Tot i això, Bosé té les coses clares i tot apunta que no passen per quedar-se a Espanya i facilitar així el que Palau li reclama

Miguel Bosé ven la seva casa d'Espanya

Miguel Bosé ha residit aquests darrers anys a Mèxic. Allí està més tranquil, no pateix persecució mediàtica i pot llançar diatribes contra les vacunes o escriure les memòries que ha publicat recentment. És per això que, segons informen diversos mitjans, ha decidit vendre la casa que té a Espanya per anar-se'n definitivament del país. Es tracta de l'habitatge familiar que mantenia a Somosaguas i que li ha donat una certa liquiditat per tancar deutes i marxar definitivament de la seva pàtria.

Primer pla de Nacho Palau
Miguel Bosé fa cas omís a les peticions de la seva exparella | Telecinco

Això xocaria directament amb el que li demana Nacho Palau. En una entrevista realitzada l'endemà de tornar de Supervivientes, assegurava que «em sap greu tenir mala relació amb ell, això s'ha d'acabar. Que li vagi tot bé, tenir més relació pels nens, vull trucar-li, veure'l, quan vaig a pels nens».

Bosé es manté en un silenci sepulcral, fidel al seu estil més aviat antipàtic amb la premsa. Els fets, però, parlen per si mateixos.