Gloria Camila i Wolo

David García, el xicot de Gloria Camila, diu prou i fa una trucada després dels rumors

La noia no ha pogut contenir les llàgrimes en explicar un dels episodis més durs de la seva vida

Fa uns dies, Pesadilla en el paraíso arrencava amb força a Telecinco. Sens dubte, era un dels programes més esperats de la cadena després de l'estiu perquè aquesta temporada no ha aconseguit tan bones audiències com s'esperava en un inici.

De manera que aquest concurs era la salvació perfecta per remuntar les xifres. A més, calia esperar que aquest nou reality fos tot un èxit, perquè comptava amb cares molt conegudes de Telecinco. Entre elles, Pipi Estrada, Víctor Janeiro, Omar Sánchez i Gloria Camila.

▶️ Vídeo del dia

Justament, aquesta última ja ha començat a acaparar els primers titulars dels mitjans per un clar motiu. I és que la filla de 'La más grande' s'ha sincerat com mai sobre un episodi dur a la seva vida.

Gloria Camila s'enfonsa en recordar un moment trist de la seva vida

El passat diumenge 11 de setembre, va ser el debat de Pesadilla en el paraíso. Així mateix, tots els col·laboradors van poder presenciar alguns dels moments que es van produir a la primera setmana de concurs. Entre aquests, se'n trobava un protagonitzat per Gloria Camila que, per descomptat, no va deixar ningú indiferent. I és que la filla d'Ortega Cano va parlar alt i clar per primera vegada sobre la seva polèmica relació amb Kiko Jiménez, que va ser el seu xicot durant 4 llargs anys.

Foto de Gloria Camila
Gloria Camila revela el secret de Kiko Jiménez | Mediaset

Tot va començar quan Xavier Font, un dels concursants del reality, li va explicar a la influencer que la seva exparella li havia dit que «era molt maca» i que «tenia bon fons». Immediatament, la jove es va quedar perplexa davant d'aquestes paraules. «Kiko?», preguntava atònita. «Ven més pintar-la (a ella mateixa) de dolenta, ¿oi?», prosseguia perplexa. «Parlarà malament perquè és més rendible, nena», li explicava el participant.

Sens dubte, unes paraules que van deixar Gloria Camila estupefacta i que no dubtava a sincerar-se davant dels companys. «Perdó? Després de tot el que ha dit i fet dirà que tinc bon fons?», revelava. Per la seva banda, Steisy també li confirmava que el de Linares li havia dit exactament el mateix sobre la noia.

«Jo no podia viure sense Kiko. Tenia molta dependència emocional. Ara mira'm, aquí sola en un concurs. Trobo a faltar el meu xicot, però ara sé avançar a la vida», confessava.

«Ara estic anant a psicòlegs i també he deixat de veure la tele. Hi ha programes que no veig, d'allò que ulls que no veuen, el cor no se'n dol», deia. Però el que veritablement li va impactar a la tia de Rocío Flores va ser el que va fer el seu ex-xicot després d'acabar la relació.

«Si no parlava de mi, parlava de la meva família. Jo em volia morir, estava cada dia a casa meva tremolant i plorant. Em vaig quedar en 46 quilos», explicava davant la sorpresa de tots els concursants. «El que no entenia era com algú amb qui has compartit anys de la teva vida pugui compartir allò que li has explicat en confiança, exagerar o mentir, per diners. Per tele i tot per fer-te ara el xalet que t'has fet, que 'de res'», llançava com a 'pullita' a Kiko Jiménez. «No sé com hi ha gent sense escrúpols, sense sensibilitat i sense sentiments. Jo per exemple penso en el meu pare i dic 't'ha obert casa seva...'», deia trencant-se del tot.

Una cara estrella de Telecinco sentencia el discurs de Gloria Camila

Després d'emetre's aquesta seqüència de Gloria Camila, sincerant-se com mai sobre la seva relació amb Kiko Jiménez, a plató, Nagore Robles, una de les col·laboradores, no va dubtar a pronunciar-se sobre això.

Gloria Camila Ortega, Kiko Jiménez i Rocío Flores
Kiko Jiménez va fer molts diners parlant de la família de Gloria Camila | GTRES

«Em crida l'atenció que, si ho ha passat molt malament, que ja era hora que parlés, que fa dos anys que està callada i només parla l'altre... Ella no ha utilitzat aquesta empatia amb la seva germana Rocío Carrasco. Quina poca generositat amb la seva germana», parlava sense embuts.

Tot seguit, Carlos Sobera, el presentador del reality, li va recomanar a l'exparella de Sandra Barneda que millor que no entrés en aquests temes espinosos. Per aquesta raó, la tertuliana només es va limitar a dir el següent. «Tots sabem que estant amb Kiko Jiménez, Gloria Camila s'ho ha passat molt bé amb moltes persones», concloïa creant polèmica al plató.