Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau

Nacho Palau parla obertament i revela la seva relació amb Miguel Bosé

Nacho Palau se sincera i explica en quin punt està la seva relació amb el cantant

Nacho Palau ha tornat a la televisió després de confessar la malaltia que li van diagnosticar després del seu retorn de Supervivientes. L'escultor va ser un dels convidats a Déjate querer i va parlar amb total sinceritat sobre en quin punt està la seva relació amb Miguel Bosé.

Actualment, Palau passa un moment molt delicat, però se sent afortunat de poder comptar amb Cristian, la seva nova parella. El jove va arribar en un dels seus pitjors moments i ha estat, i és, la persona que sempre li ha donat suport. Malgrat que va ser molt dura la separació amb el cantant, Nacho confia a poder reprendre la relació i així ho manifestava públicament.

▶️ Vídeo del dia

Nacho Palau llança una última petició a Miguel Bosé

Nacho Palau ha aconseguit tenir identitat pròpia gràcies al seu pas per Supervivientes. Va deixar de ser l'ex de Miguel Bosé per convertir-se en algú independent del cantant. L'audiència va poder conèixer part del veritable Palau i va arribar a empatitzar amb el dolor que sentia davant la situació amb els seus fills.

Uns fills que pràcticament no tenen contacte amb els germans i que angoixa l'escultor. No han estat poques les vegades en què Nacho ha parlat sobre com viu que els petits estiguin separats sense poder amagar les llàgrimes. La seva relació amb el cantant d'Amante Bandido és molt delicada i, per aquell amor que va existir entre ells en el passat, li llençava una petició.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Nacho Palau recorda amb tendresa els 20 anys al costat de Miguel Bosé | Europa Press

Ho feia des del plató de Déjate querer el passat dissabte, 10 de setembre, on es va mostrar molt sincer. «Tot va ser meravellós», va relatar sobre com van ser els seus anys amb Bosé amb què es va convertir en pare per primera vegada. «No pot ser que tinguem una mala relació i això s'ha d'acabar», assenyalava revelant en quin punt es troben tots dos. «Jo desitjo que tot li surti bé i vull que tinguem més relació pels nostres fills», manifestava pensant en el bé dels germans.

El moment que travessa Palau és molt delicat i només pensa en el bé dels petits. No és fàcil afrontar la malaltia comptant amb el distanciament de Bosé. Ell està disposat a tenir una bona relació i reprendre aquest contacte que es va perdre fa cinc anys. Junts van estar dues dècades i no li resulta fàcil oblidar el que va viure al costat del cantant, per a ell va ser «l'amor de la meva vida».

Nacho Palau se sincera: «Vull fer-li una abraçada»

Nacho Palau va reconèixer com el seu pas per Hondures li va canviar, no només la vida, sinó la manera de veure les coses. El cop de salut que va rebre en arribar va culminar una transformació personal que ha afectat la seva manera de relacionar-se amb la gent.

Miguel Bosé
Nacho Palau confessa que vol fer una abraçada a Miguel Bosé | Xarxes Socials

Ara només vol «deixar-se de rotllos» i enterrar la destral de guerra amb la seva exparella. «Vull treure'm ximpleries i prejudicis», comentava afegint que desitja «ser feliç». Sobre si està preparat per reprendre la seva relació amb Bosé, l'escultor va confessar quina és la seva il·lusió més gran.

«Vull trucar-li, hi vull anar pels nens, em ve de gust veure'l i fer-li una abraçada», va revelar sense poder ocultar la seva emoció. Després de l'enrenou que va provocar la seva participació al reality i després del diagnòstic dels metges, a Palau li agradaria «viure la vida amb normalitat. [...] Vull que estiguem relaxats, que truquin al pare Miguel quan estiguin amb mi, quan els doni la gana, que hi hagi cordialitat», ha manifestat. «Fer el que sigui pels meus fills, això espero que faci ell», va afegir.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau fa una petició a Miguel Bosé pel bé dels seus fills | Europa Press

Malgrat tot el que ha passat amb el seu ex, Nacho no pot amagar les ganes que té de tornar a tenir contacte i fondre's en una abraçada. Sobretot pel bé dels petits, que són el que pateixen més amb el distanciament. «Dir-li «t'estimo molt i deixem les imbecil·litats», viure i fer-ho tot per ells, ell la seva vida i jo la meva, però estimar-nos, respectar-nos, explicar-nos», va sentenciar.