Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient

Ortega Cano confirma el greu problema i ja no oculta que hi ha més persones

José Ortega Cano està vivint una de les pitjors etapes de la seva vida

José Ortega Cano viu un dels pitjors moments de la seva vida. I és que, quan semblava que les aigües s'estaven calmant, un nou problema s'ha instal·lat dins el nucli familiar. No hi ha cap dubte que aquest conegut clan ha estat el principal protagonista de l'estiu. A finals del mes de juny, Ana María Aldón va decidir fer les maletes i desaparèixer durant diverses setmanes del focus mediàtic. 

Durant tot aquest temps, els mitjans de comunicació del nostre país van començar a especular sobre una possible crisi en el seu matrimoni, però, després de la tornada, les coses no van millorar. La dona de José Ortega Cano va fer una inesperada exclusiva en una coneguda revista en què va assegurar que se sentia poc valorada dins de casa seva. I, encara que al principi va assegurar que la relació amb el seu marit seguia sent la mateixa, amb el pas dels dies tots dos han confirmat que el seu matrimoni està passant per una forta crisi.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Hi ha hagut un apropament entre Ana María Aldón i Ortega Cano aquests últims dies | Europa Press

Ara, i quan semblava que s'havia produït un acostament entre el mestre i la dissenyadora de moda, un problema nou s'ha instal·lat a casa seva. Dimecres passat, 7 de setembre, Gema Aldón, filla d'Ana María, va decidir explicar en exclusiva tot el que havia viscut amb Ortega Cano i la resta de la família.

«José no és família de la meva mare, la família et dona suport i, a la meva mare, el seu marit no li ha donat suport en cap moment», va assegurar la noia durant la xerrada amb Lecturas. «Han estat molts menyspreus cap a la meva mare […] Gloria no ha tingut respecte per ella», va confirmar Gema, posant el focus a la filla d'Ortega Cano. «La meva mare es mereix ser feliç amb algú que l'estimi. Li desitjo que obri els ulls».

José Ortega Cano és conscient del problema

José Ortega Cano ja ho ha intentat tot, però s'acaba d'adonar que ja no hi ha marxa enrere. Fa una setmana, el torero va entrar en directe a Ya es verano per demanar-li a la seva dona que tornessin a ser una família pel bé del seu fill. I, encara que al principi Ana María Aldón no va donar el seu braç a tòrcer, la veritat és que durant els dies següents s'ha vist un acostament entre ells.

Primer pla d'Ana María Aldón
Ana María Aldón ja no calla, peti qui peti | Telecinco

Aquest diumenge, 11 de setembre, el  programa va aprofitar la participació de l'exsupervivent per parlar del tema. Però, al contrari del que s'esperava, la dona de José Ortega Cano ha confessat que «ara sí que tenim un problema, la meva filla». I és que, tot apunta que les últimes declaracions de Gema Aldón per a Lecturas no han agradat gaire al torero. «Jo no sabia que faria aquestes declaracions... ni en aquest to ni en cap», va assegurar la tertuliana. «Ella és més gran, ha viscut algunes situacions, poques, afortunadament, perquè no vull que ella entri en cap batalla. I li explico coses, però no totes, precisament per evitar això».

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María Aldón, molesta per les declaracions de la seva filla, Gema Aldón | Catalunya Diari

La dona de José Ortega Cano està una mica molesta amb la seva filla perquè, tot i que li va demanar que es mantingués al marge, ella no ha respectat la seva decisió. «Jo he demanat a la meva família que es mantingui al marge, però ella té 27 anys i pren les seves decisions. Pot estar més encertada o no, o em pot perjudicar o no. [...] No em sembla just que el culpi. No havíem d'haver arribat a això. La meva filla no es fica al matrimoni perquè la meva filla no diu res. És la meva filla i m'ha fet mal sense voler», va assegurar la col·laboradora de Telecinco a continuació.

▶️ Vídeo del dia

Per finalitzar la seva intervenció, Ana María ha fet una emotiva reflexió sobre els problemes que tenen José Ortega Cano i la seva filla. «Espero que tot això pari, per part de la meva filla, almenys».