Primer pla de Raphael.

Raphael intenta explicar a la seva dona que l'altra dona ha arribat per quedar-se

Raphael té clar que la seva vida canviarà per culpa d'una altra dona

Raphael no amaga com està de feliç després de veure que el seu fill ha tornat a recuperar la il·lusió al costat de la dona de la seva vida. Si bé Manuel Martos sempre s'ha caracteritzat per la seva discreció encara que sigui fill de qui és, quan va començar la seva relació amb Amelia Bono, filla de l'exministre de defensa José Bono, sabia que tot canviaria.

Amb el pas dels anys, la nora de Raphael s'ha convertit en tota una 'influencer', i molts dels vídeos que va protagonitzar amb el seu marit i els seus quatre fills s'han tornat virals en poques hores. I és que no hi ha qui la guanyi en originalitat, ja que treballa com ningú aquests vídeos que agraden tant als seus seguidors.

Raphael és conscient que una altra dona ha arribat per quedar-se

Des que el matrimoni es reconciliés fa tot just tres mesos, no han parat de viatjar i esprémer al màxim les vacances d'estiu. Després d'estar un any separats de mutu acord, el juny passat Amelia donava la sorpresa de l'any. I ho feia en revelar a través de les xarxes socials que l'amor havia sorgit de nou entre ella i el fill de Raphael.

Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.
Amelia Bono ha arribat per quedar-se i el seu sogre Raphael ja ho sap | CatalunyaDiari

La veritat és que tots dos han reviscut els millors moments passats i els han unit tots aquest estiu del 2022 en companyia dels seus fills i de nombrosos amics.

Se'ls ha pogut veure per nombrosos llocs de somni, especialment de la costa espanyola, però no s'han quedat a les illes Pitiüses, ja que és un destí marcat en vermell al calendari per la filla de José Bono. A més, han visitat el nord d'Espanya i han gaudit de les Ries Baixes com poques vegades els hem vist.

A través de les seves xarxes socials, el matrimoni ha donat mostres de com està de bé i queda clar que la reconciliació ha servit per recuperar aquesta passió perduda.

▶️ Vídeo del dia

Raphael sap que tots dos van recuperar la passió després de la crisi

Això sí, és cert que el respecte i l'afecte sempre ha estat present, en paraules de tots dos, quan van estar gairebé 12 mesos separats.

Fotomuntatge dels 'stories' d'Amelia Bono amb Manuel Martos durant un aniversari
La parella gaudeix de la seva reconciliació com una parella d'adolescents | Instagram

El cas és que aquest estiu ha estat inoblidable per al matrimoni Martos-Bono perquè no han parat de conèixer llocs i deixar-nos algunes de les postals més romàntiques del període estival.

Després de tornar a la capital d'Espanya, els familiars de Raphael van decidir fer una escapada amb els seus quatre fills i no hi ha cap lloc millor que Segòvia. A la ciutat del gran aqüeducte, el matrimoni i els petits han degustat un saborós garrí en un dels establiments més coneguts de la capital segoviana.

El darrer pla del matrimoni abans de tornar a la feina

El 'Mesón Cándido' és un dels restaurants més icònics de la històrica ciutat. I Amelia Bono ha vist a bé compartir algun vídeo de la tradició de servir el garrí tallant-lo amb un plat i posteriorment tirant-lo a terra per fer-se miques.

Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer
Manuel Martos i Amelia Bono van ser ferms en la decisió de tornar | EP

Però, per si no n'hi hagués prou, la família Martos-Bono va acabar el dia passant-ho d'allò més bé en una fira d'atraccions, posant així el colofó d'or a un cap de setmana inoblidable.

Un nou viatge a sumar a tantes i tantes jornades en què han malbaratat tota la complicitat del món. I tot després de passar una època en què semblava que aquesta història d'amor de 14 anys arribava a la fi abans d'hora.