Primer pla de Bertín Osborne

Bertíon Osborne ho atura tot i preocupa per la seva salut: «No em trobo bé»

El cantant ha gravat un vídeo en què ha explicat què li passa

Bertín Osborne ha preocupat als seus seguidors amb un missatge alarmant a les seves xarxes socials. «No em trobo gens bé», ha afirmat el cantant en un vídeo on ha volgut informa que es veu en l'obligació de posposar la seva gira de concerts per Espanya.

Cal recordar que Bertín va passar aquest Nadal amb covid i, segons el que ha dit ara, sembla que les seqüeles de la malaltia hi segueixen presents. Cosa que està passant a força persones que també s'han contagiat del virus.

«He passat el Nadal sol, a casa confinat amb Covid. Nit de Nadal, Nadal i tot sol», deia el presentador pocs dies després de passar la infecció, a finals del mes de desembre. Aleshores assegurava trobar-se encara amb una mica de tos, però molt bé.

Sembla, però, que el coronavirus, juntament amb el seu atrafegat ritme de vida, li han passat factura. Així que Bertín Osborne ha dit prou, i ha deixat clar que necessita parar ja mateix.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha decidit prendre's un temps de descans per problemes de salut | GTRES

«En les properes dues setmanes he decidit parar perquè no em trobo bé. No tinc res greu, però no em trobo gens bé. Això és per explicar als que tingueu esdeveniments amb mi, que sapigueu que no podré assistir a les properes dues setmanes», ha afirmat al vídeo que ha publicat.

Bertín Osborne ha de posposar la gira per la seva salut

I és que Bertín és un home ocupat, amb molts compromisos. Un dels més importants que l'esperaven era precisament un dels més especials per a ell, l'inici de la seva gira. Seria el 14 de febrer, coincidint amb el dia dels enamorats, i ara s'ajornat al proper 9 de maig.

'40 años son pocos' és el nom d'aquesta gira que començaria a mitjans de febrer al Teatro Calderón de Madrid. Una gira en què el cantant rememoraria antics èxits, però també a compartir amb el públic diverses cançons inèdites.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín Osborne ha hagut de posposar l'inici de la seva gira | GTRES

Finalment, aquest moment haurà d'esperar i és que, com ha afirmat el mateix cantant, ara necessita parar per la seva salut: «Em trobo extremadament cansat, esgotat».

Es tracta d'una cosa que ell atribueix, com diem, a la covid que va passar fa unes setmanes: «Seqüeles lògiques, o si més no normals, després d'una covid com la que jo he passat». Així doncs, sembla que Bertín Osborne necessitarà uns dies o setmanes per recuperar-se del tot i tornar al cent per cent a la feina.

Si bé la covid sol ser un virus que ataca de forma més greu durant uns dies o una setmana, hi ha persones que arrosseguen alguns símptomes un temps més. Així que, potser aquest podria ser el cas de Bertín.

La veritat és que no ha arribat a especificar quins són els problemes que està tenint, encara que sí que ha deixat clar que el més important és que es troba molt cansat.

«Les últimes dues setmanes he tingut moments en què estava fatal pel que he passat, que queia del cansament», afirma Bertín Osborne al vídeo que ha deixat gravat per als seus seguidors.

Així doncs, sembla que el cantant ha de dir adeu, de moment, a la il·lusió de començar una nova gira. Haurà de retirar-se uns dies per poder descansar i acabar de recuperar-se de totes les seqüeles que li hagi pogut deixar aquest coronavirus que va passar per Nadal.