Bertín Osborne, molt preocupat: el seu fill Kike té coronavirus

El presentador de 'Mi casa es la tuya' i la seva dona, Fabiola, estan espantats

Bertín Osborne plorant, visiblement emocionat
Bertín Osborne està preocupat per la salut del seu fill Kike | GTRES

La crisi del coronavirus ha deixat ja més de 640.000 infectats des del mes de febrer. De fet, han estat molts els famosos que han anat confessant al llarg d'aquest temps que han passat el virus, amb símptomes o sense ells, i d'aquesta manera, s'han acostat molt més als seus seguidors.

Aquesta vegada ha estat Fabiola Martínez, la dona de Bertín Osborne, qui ha decidit compartir que el seu fill gran, Kike Osborne ha donat positiu en coronavirus.

Com explica a ‘Lecturas’, Kike, a les seus 13 anys, es troba confinat a casa acompanyat dels seus pares a l'espera de tornar a ser negatiu en la Covid-19. «Ha arribat el corona a les nostres vides», confessava la model.

Kike Osborne positiu en Covid-19, però asimptomàtic

Afortunadament, tal com ha detallat Fabiola a través d'Instagram, Kike és «asimptomàtic. Es troba bé». I exposa el seu desig: «Déu vulgui que segueixi així fins que tot passi». Cal no oblidar que encara que en els últims temps l'estat de salut del jove ha millorat, es tracta d'un pacient de risc.

«Després de tant protegir-nos, cuidar-nos, aïllar-nos i fer tot el que ens indicaven, ho hem agafat», explicava amb resignació en les seves històries. «Amb aquest virus hem d'aprendre a conviure, com ens ha passat amb moltes altres malalties al llarg de la història i aquesta serà una més de la que haurem après», afirmava amb molta pau.

A més, fent gala del seu gran sentit de l'humor, compartia un vídeo del seu primogènit i relatava: «Heus aquí el focus de la qüestió. Però aquí està el campió, fort com un toro. I bo, esperant que passin els dies indicats de la quarantena i veure com va evolucionant».

Cal dir que el fet que Kike agafés el coronavirus era un gran temor que arrossegava el matrimoni des que va començar la pandèmia, donades les circumstàncies de la seva salut. Així ho revelava el propi Bertín en una entrevista que concedia fa a penes una setmana a la revista Hola!: «No he tingut por per mi, he tingut por per Kike, que és de molt de risc».

Per sort, tot està controlat, Kike és asimptomàtic i només cal esperar la quarantena de rigor per a no contagiar a ningú més i perquè la pròxima PCR del jove sigui negativa.


Comentaris

envia el comentari