Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne, preocupat en descobrir què fa la seva filla després de divorciar-se

El cantant ha vist que, tot i que s'està divorciant, Eugenia Osborne s'ho està passant molt bé aquest estiu

Bertín Osborne és un dels grans artistes del nostre país que continua triomfant malgrat els anys que té. La veritat és que, des que es va estrenar el seu propi programa de Telecinco, Mi casa es la tuya, s'ha centrat més en aquest projecte televisiu.

Això sí, no ha oblidat mai els seus anys 'd'or' en què la seva etapa com a cantant estava al punt més alt i els seus fans el rebien amb els braços oberts. De manera que, aquest any,  amb motiu del seu 40è aniversari dedicant-se al món de la música, ha volgut celebrar amb magnificència aquest esdeveniment oferint una petita gira.

Als plans d'estiu de Bertín s'hi inclouen visitar llocs del país com Alacant, Las Palmas, Tenerife i Albacete. Tot i que aquests viatges són per assumptes de treball, el cert és que segur que treu temps lliure per recórrer-los.

Pel que fa a la seva filla Eugenia Osborne, també ha decidit posar terra per mig per gaudir de les vacances d'estiu, sense oblidar-se de la seva professió com a influencer, és clar. La veritat és que, precisament ella ha estat al punt de mira perquè ha revelat una dada que ningú coneixia sobre el seu exmatrimoni amb Juan Melgarejo.

Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne
La filla de Bertín Osborne se'n va cap a una ciutat molt especial per ella | INSTAGRAM (@EUGENIA_OSBORNE)

 

Bertín Osborne, testimoni de 'la nova vida' de la seva filla

Aquest darrer any, la vida de la filla de Bertín Osborne ha fet un gir de 180 graus. I és que, el 2021, decidia separar-se de Juan Melgarejo , la seva parella des de fa aproximadament una dècada i amb qui tenia  tres fills en comú.

Així mateix ho anunciava a les xarxes socials Eugenia Osborne . «Després de gairebé catorze anys junts d'amor, d'afecte i amb tres fills, Juan i jo hem decidit prendre la decisió de posar punt final al nostre matrimoni», començava.

«Hem decidit anar per camins separats, però no hi ha un motiu concret. Agraeixo i demano respecte per la nostra intimitat i per la dels nostres fills. Aquestes seran les úniques paraules que formularé respecte a aquesta nova situació de les nostres vides», deixava clar.

«Per sobre de tot, la nostra prioritat sempre serà el benestar, l'educació i l'amor per als nostres tres fills», concloïa. Immediatament, després de la ruptura, Eugenia va voler distanciar-se i es va traslladar a un altre habitatge en una zona tranquil·la de Madrid. Ara, després de poc més d'un any separats, la filla de Bertín Osborne va reconèixer que encara no havien signat el divorci, però que no trigarien.

Primer pla d'Eugenia Osborne, filla de Bertín Osborne
La influencer ha fugit de Madrid i s'ha refugiat a Jerez de la Frontera | GTRES

Per tant, mentre la influencer espera que es faci aquest pas, ella dedica el seu temps lliure per prendre's unes vacances dignes. El destí escollit? Jerez de la Frontera ha estat el lloc ideal per combatre les altes temperatures. La veritat és que allà estiueja cada estiu amb les seves germanes perquè hi té un habitatge que pertany a la seva família materna.

No hi ha dubte que la ciutat gaditana ha servit per desconnectar la psicòloga. I és que la increïble casa compta amb uns quants luxes, entre ells, una enorme piscina i un jardí espectacular on es pot refrescar i refugiar-se dels raigs de sol.

Així mateix, no ha dubtat a mostrar als seus seguidors que el seu estiu va molt bé. Això sí, tot indica que, per a ella, aquestes vacances només acaben de començar.

Eugenia Osborne fa un descans

Bertín Osborne és conscient que, per a la seva filla, n'és el gran referent. Des que Eugenia Osborne es va separar de Juan Melgarejo, va voler seguir l'exemple del seu progenitor respecte al fet de no mantenir una mala relació amb el pare dels seus tres fills. I és que la influencer sap que, pel bé comú dels petits, ha de mantenir el contacte amb el seu exmarit i ha de segellar la pau.

Tot i això, la psicòloga prefereix passar aquestes vacances allunyada de la seva exparella per relaxar-se del tot. Tot i que ha passat part del mes de juliol vivint a la casa familiar, Eugenia ha pres la decisió d'acomiadar-se de la ciutat gaditana perquè té un altre objectiu.

Això sí, abans d'emprendre el viatge al lloc que, de moment, es desconeix, ha hagut de fer una parada exprés a la capital. «Parada a Madrid avui... Demà ja ho veurem», escrivia creant expectació.

De manera que el més probable és que deu haver volgut passar uns dies de calma abans de viatjar un altre cop. Sens dubte, una breu parada que farà que torni a tenir ganes de fer les maletes, en aquesta ocasió, cap a un lloc totalment desconegut.

  • Si no et vols perdre més notícies i exclusives com aquesta segueix-nos ara mateix a Twitter (punxa aquí), Instagram (punxa aquí) i Facebook (punxa aquí)