Primer pla de Gema López.

Gema López treu fum per les orelles per l'acomiadament i es venja de Telecinco

Gema no pensa deixar les coses així

Gema López ja no pot més. Després d'assabentar-se dels últims acomiadaments que hi ha hagut dins de Telecinco, la periodista no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de treure els draps bruts.

Amb l'arribada del coronavirus, les nostres vides van canviar completament. Durant tot aquest temps, hem hagut d'aprendre a viure en sintonia amb aquest virus que tantes morts s'ha cobrat. Un clar exemple van ser els platós de televisió.

En plena pandèmia, Gema López i la resta de treballadors de la pantalla petita van seguir acudint als seus llocs de treball amb l'únic objectiu d'entretenir tots els espanyols en aquests moments tan durs.

Durant tots aquests mesos, els formats van haver de prescindir de coses que, fins ara, eren normals, com, per exemple, del públic. Tot i que els departaments que més es van veure afectats van ser perruqueria i maquillatge. Els diferents programes de televisió van decidir prescindir d'aquests professionals amb l'objectiu de minimitzar riscos. I, encara que ja hem tornat a la nova normalitat, avui dia, a Mediaset encara no s'ha recuperat aquest servei.

Ara, Gema López i diversos companys de feina s'han rebel·lat contra les altes esferes de la cadena per aconseguir que recuperin els seus llocs de treball.

Gema López treu l'artilleria pesada

Gema López i algunes de les seves companyes de treball no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de plantar cara una vegada més als directius de Sálvame.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano va ser la primera a queixar-se. | Europa Press

Fa aproximadament dos mesos, Lydia Lozano es va queixar, públicament, que Telecinco era l'única cadena espanyola que no havia tornat a comptar amb el departament d'estètica després de tornar a la normalitat. Fins ara, només els presentadors de Mediaset disposaven d'aquest servei, mentre que la resta de periodistes i col·laboradors haurien de venir llestos de casa.

Gema López, Lydia i Terelu Campos han tornat a alçar la veu davant de l'última decisió dels seus caps. Aquest grup audiovisual ha pres la determinació de prescindir definitivament d'aquests departaments i d'acomiadar tots els treballadors. 

Aquest dilluns, 1 d'agost, aquestes tres professionals de la comunicació van decidir aturar-se en sec per queixar-se de l'última mesura que s'ha pres dins de la cúpula de Mediaset.

«Volem fer un petó molt fort a tot l'equip, inclòs maquillatge, so, direcció, producció. Tothom. Un petó molt fort als que han estat els nostres confidents, els nostres coaches», va començar dient Lydia. «Ens han embellit, ens han volgut», apuntava tot seguit Gema López, visiblement molesta i indignada per la situació.

Per la seva banda, Terelu també va voler aportar el seu granet de sorra a la causa. «El que vol dir Lydia és que volem enviar un petó enorme i tot el nostre suport al millor equip de maquillatge i perruqueria de totes les televisions d'aquest país. I ho dic amb coneixement de causa», va assegurar la presentadora.

«Teniu el nostre afecte, teniu el nostre suport i, sobretot, tenim l'amistat que hem forjat al llarg de molts anys. I això és el millor que tenim entre ells i nosaltres», va continuar dient la companya de Gema López.

«Han estat el nostre drap de llàgrimes, han estat en els nostres moments bons i en els nostres moments dolents. I ens han aguantat a tots, que cadascú som de la nostra mare i el nostre pare».

Gema López indignada amb els acomiadaments

Gema López no es pot creure la decisió dràstica que han pres els seus caps en relació amb tots els treballadors relacionats amb l'estètica.

Aquesta reivindicació per part dels col·laboradors de Sálvame es va produir després que aquest mateix dilluns es fes efectiu l'acomiadament dels 18 professionals que formaven part d'aquest important departament.

Tal com es pot veure al compte de Twitter del sindicat CGT de Mediaset, l'empresa audiovisual ha pres la determinació de prescindir d'aquest servei després «d'haver millorat els beneficis un 11 %».

«Mediaset ha decidit posar al carrer tots els seus treballadors de perruqueria i maquillatge. 18 companyes i companys al carrer. Això no quedarà així».