Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne reconeix que ja té un nou amor després de la separació

Bertín confirma la notícia desitjada

Bertín Osborne no ha tancat mai les portes a l'amor. Des que es va separar de Fabiola Martínez, sempre s'ha especulat amb la possibilitat que es podrien reconciliar. Però, amb el temps, s'ha demostrat que era més un desig que una realitat.

La veneçolana sempre s'encarregava de desmentir qualsevol mena d'acostament. Es pot dir que ja dona per finalitzada la relació i descarta completament donar-li una segona oportunitat. Això sí, mantenen una bona amistat pel bé dels dos nens que tenen en comú.

En alguna entrevista, Bertín explicava que tot depenia de Fabiola. Era ella la que havia de fer el pas per tornar. Mentrestant, el cantant descartava que es pogués creuar a la seva vida una altra dona. De moment no té previst iniciar una nova relació. Però la que sí que sembla molt il·lusionada amb un altre home és la seva filla Eugenia. Ja fa un any que es va separar de Juan Melgarejo, el pare dels seus tres fills, comunicant la ruptura a través d'un comunicat a les xarxes.

La persona que acaba d'arribar a la vida de la dissenyadora és Miguel Barreiro. És un professor universitari, que compta amb un doctorat en Dret i Educació Executiva per la Universitat de Columbia. També ha col·laborat per a alguna ONG. Sens dubte, pot presumir d'un currículum envejable. Cosa que pot aportar molt a Eugènia, que sembla ja recuperada de la ruptura matrimonial.

Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne
Bertín Osborne està molt unit a la seva filla, Eugenia Osborne | INSTAGRAM (@EUGENIA_OSBORNE)

Cap dels dos protagonistes ha volgut confirmar que hi hagi alguna cosa més que una bonica amistat. Fa poc, ella va confessar davant dels mitjans de comunicació que considerava una mica prematur tornar a enamorar-se. «És molt aviat per obrir el meu cor», va assenyalar.

Bertín Osborne, per la seva banda, no sembla estar gaire preocupat per l'amor; es troba més centrat en els seus fills. Ha pogut gaudir d'uns dies de vacances en companyia del petit Kike, a qui intenta veure el màxim possible.

Menys temps ha tingut amb el Carlos, l'altre nen que té amb la Fabiola. Van inscriure el menor a un campament «perquè necessita una mica de disciplina», va assenyalar la veneçolana fa uns dies. Unes declaracions que van cridar molt l'atenció.

Pel que sembla, és un estiu una mica diferent per al jove. En lloc d'estar a la platja com els seus amics, s'ha de conformar amb anar a un campus militar a la serra de Madrid. Allà li estan ensenyant valors i la importància de la companyonia.

El presentador no va dubtar a visitar-lo, compartint a les xarxes socials una imatge de tots dos junts amb la bandera d'Espanya. Volen que comenci el curs acadèmic totalment reformat i sense donar tants problemes a casa.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne té molt bona relació amb els seus fills, «és un paràs»   | GTRES

Bertín Osborne fa de 'poli' bo

Bertín Osborne sempre ha estat un gran pare, com ha confirmat moltes vegades la seva ex. Ha estat molt pendent de les necessitats dels dos fills petits. Tot i la distància, el contacte amb ells és regular.

Tot i això, sempre ha estat el més permissiu. «Li cau la bava amb ells», admetia Fabiola. Això sí, explicava que «hi ha vegades que he de fer jo de 'poli' dolent, i li encanta ser el bo».

El cantant no s'ho va pensar dues vegades quan li van proposar apuntar Carlos a un campament militar. No volen que s'escapi pel camí equivocat, per això creuen que han de prendre algun tipus de mesura. Van trobar aquesta solució com la més convenient.

Bertín Osborne és tot un paràs i, així, ho confessen els seus familiars. Sobretot, es preocupa dels petits que té amb Fabiola.