Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores fa enfadar a Manuel Bedmar amb el seu últim capritx de 2.000 euros

Rocío Flores deixa bocabadat a tothom amb la seva última adquisició

Rocío Flores es pren molt seriosament el seu treball com a influencer, la jove sempre sorprèn amb cada publicació al seu perfil d'Instagram. Looks increïbles, ulleres de sol de grans marques, bosses de mà, i un llarg etcètera. Però aquesta vegada sí que ha sorprès amb la seva darrera adquisició. Un caprici que ha deixat petrificada la seva actual parella, Manuel Bedmar.

I és que, en una de les seves publicacions més recents, Rocío Flores ha lluït una bossa de la firma Prada, el valor de la qual frega els 2.000 euros. Un preu, que el converteix en un article difícil d'assolir per a la majoria dels seus seguidors. A més, aquest look anava acompanyat d'unes enormes ulleres Gucci que s'aproximen als 350 €.

Rocío Flores, tota una 'influencer'

La veritat és que la neta de Rocío Jurado ha aconseguit fer-se un forat dins del món 'influencer'. A Instagram, ja acumula més de 793k seguidors. I els seus followers sempre li comenten el bon gust que té per triar modelets. Una faceta professional que compagina de meravella amb les aparicions televisives.

Després de l'emissió del documental protagonitzat per la seva mare, el nom de Rocío Flores no ha deixat de sonar en tots els programes de cor, cosa que es tradueix en una càrrega de treball més gran. I és que, la filla d'Antonio David, s'ha sabut desenvolupar tan bé a la televisió com a les xarxes socials.

Ha aconseguit professionalitzar-se a la perfecció dins del món Instagram, i això ha sabut molt bé com rendibilitzar-lo. Cada cop és més comú veure-la apareixent en grans esdeveniments amb altres influencers, sessions de fotos i col·laboracions amb importants marques de roba. Rocío ha sabut molt bé de qui envoltar-se per escalar posicions i poder treure benefici de la seva faceta més mediàtica.

Fotomuntatge de Rocío Flores amb un nou bolso de Prada
Rocío Flores mostra el seu últim caprici de 2.000 € | INSTAGRAM @rotrece

Fa un parell de mesos, al programa Sálvame, un expert en màrqueting digital i xarxes socials va analitzar el perfil de Rocío Flores. I va estimar que podria estar guanyant uns 3.000 euros per col·laboració. A això caldria sumar-hi sorteigs, publicacions i promocions. Per això la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa podria facturar prop dels 100.000 euros mensuals, només a través de xarxes socials.

A més, aquest estiu també estrena nova figura. Ja es troba totalment recuperada de la lipoescultura que es va fer ja fa gairebé tres mesos. I, per això, no dubta a mostrar la seva nova silueta a les xarxes socials.

Rocío Flores i Manuel Bedmar, més units que mai

Encara que la seva faceta professional com a influencer i col·laboradora a la televisió li ocupa la major part del seu temps, Rocío Flores no descuida la relació amb la seva parella, Manuel Bedmar. Tot i que fa un parell de setmanes, van saltar les alarmes per uns suposats rumors de separació, la influencer ha desmentit tots els dubtes amb la publicació d'un vídeo junts.

Story de Rocío Flores i Manuel Bedmar
Rocío Flores i Manuel Bedmar desmenteixen els rumors de la seva separació | INSTAGRAM @rotrece

Els rumors van sorgir arran que Manuel Bedmar compartís en xarxes socials diverses històries en què, de manera molesta, retreia l'actitud d'algú proper al seu entorn. Això va provocar una infinitat de sospites i, des d'aquell mateix moment, tot semblava indicar que es referia a la seva xicota, Rocío Flores.

Amb tot aquest enrenou mediàtic, van ser molts els que van intentar esbrinar si, realment, aquestes indirectes anaven adreçades a la seva parella.

Gloria Camila es pronunciava sobre això al programa Ya es verano, afirmant que seguien junts i feliços. Després d'això, Rocío pujava al seu perfil d'Instagram un vídeo amb el seu xicot de camí a Màlaga. Tot apunta que passaran uns dies de desconnexió junts, allunyats de polèmiques.