Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez

Bertín Osborne ja té la substituta de la seva ex, Fabiola Martínez

Bertín Osborne ja ha trobat recanvi a la model veneçolana

Bertín Osborne tornava a Telecinco dilluns passat per arrencar una nova temporada del programa que més èxit li ha donat en els últims anys. El presentador i cantant andalús apareixia a la cadena de 'Mediaset' després d'un temps dedicant-se a altres tasques, com el programa 'El show de Bertín' a Canal Sur.

El cas és que Bertín tornava amb tots els luxes amb una de les entregues de 'Mi casa es la tuya' més emotiva de les que se'n recorden. I és que l'ex de Fabiola Martínez tornava al 'prime time' amb una convidada d'excepció, i no era altra que l'actriu Ana Obregón.

Bertín Osborne va tornar amb magnificència a 'Mi casa es la tuya'

La mare d'Álex Lequio portava desapareguda gairebé dos anys sense donar una entrevista en profunditat parlant sobre el seu fill, mort el maig de 2020.

Durant el programa d'Osborne, Ana deixava a tots consternats pel seu punyent relat sobre com va viure aquest procés de càncer que va patir el seu fill als darrers cinc anys. Una mort que li he deixat molt tocada, encara que ha sabut tirar endavant gràcies a la seva família i amics més propers.

Bertín Osborne i Ana Obregón
Bertín va fer la seva entrevista més complicada dilluns passat| Mediaset

Bertín Osborne, gran amic d'Ana Obregón, va ser l'encarregat de fer l'entrevista des de la casa de l'actriu. Recordem que en altres temporades, Fabiola Martínez, la seva exdona, també apareixia a 'Mi casa es la tuya' per acompanyar l'andalús a les seves entrevistes.

El cas és que després de la separació de Bertín Osborne i Fabiola Martínez, quedava un espai vacant per fer de vegades d'entrevistador. Per això, el cantant ha vist bé fitxar una de les seves filles perquè substitueixi la model veneçolana.

El presentador ja té substituta per a la seva exdona, Fabiola Martínez

El presentador de Telecinco ha recorregut, com no podia ser una altra manera, a Claudia Osborne, ja que sap millor que ningú que la seva filla pot ajudar-lo en aquests assumptes. I el cas és que ja l'hem vist aparèixer a l'avenç del següent lliurament de 'Mi casa es la tuya'.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Bertín Osborne ha substituït la seva exdona a 'Mi casa es la tuya'| GTRES

Ha estat només finalitzar l'entrevista d'Ana Obregón quan hem sabut que Claudia acompanyarà al seu pare a les pròximes entrevistes del programa.

Un programa que comptarà amb la presència d'una de les dones més famoses del nostre país, com és la gran Bàrbara Rey. La vedet s'asseurà cara a cara amb Bertín Osborne per explicar-li amb tot detall com ha estat la seva vida al costat d'Ángel Cristo i els maltractaments que va patir.

Bertín Osborne fitxa la seva filla Claudia per substituir Fabiola Martínez

Com dèiem, Bertín no estarà sol aquesta nova temporada de 'Mi casa es la tuya', ja que Claudia estarà al programa per conduir les entrevistes de reforç als familiars i éssers estimats dels convidats. De fet, era la pròpia filla de Bertín qui confirmava aquesta novetat al seu compte d'Instagram.

Primer pla de Claudia Osborne, una de les filles de Bertín Osborne
Claudia Osborne fitxa per 'Mi casa es la tuya' | GTRES

«Feliç de poder compartir amb vosaltres, per fi, que formaré part de diverses de les entregues de la nova temporada de 'Mi casa es la tuya' al costat del meu pare». Així s'expressava la segona filla del presentador, en uns 'stories' del seu compte personal d'Instagram.

«Em sento molt afortunada per tenir l'oportunitat d'entrevistar persones que tenen històries boniques per explicar. Amb moltíssima il·lusió, ens veiem properament», confessava Claudia Osborne, plena d'il·lusió per aquest nou projecte televisiu.

Per la seva banda, el mateix Bertín afirmava que «m'il·lusiona treballar amb la meva filla Claudia, fins i tot m'ha sorprès el bé que es desenvolupa davant de les càmeres».