Bertín Osborne

El dia que va canviar la vida de Bertín Osborne: «El meu fill va morir als meus braços»

Bertín Osborne va quedar marcat per sempre per aquest tràgic succés

Bertín Osborne no està  passant per un bon moment en l'àmbit personal. Després de 14 anys de matrimoni, es va separar a principis d'any de Fabiola Martínez.

Una ruptura que l'ha empès a començar una vida en solitari i estar allunyat dels seus fills petits. De fet, ell viu a Sevilla, al camp, i ells a Madrid amb la seva mare.

Trobar-se sol a casa, amb 66 anys, sembla que li crea certa angoixa i li fa replantejar la seva vida fins ara. Una vida que ha estat marcada per altres moments durs. En concret, el més complicat i que el va marcar per sempre: la mort del primer fill que va tenir amb Sandra Domenecq, Cristian.

Bertín Osborne va viure la dura pèrdua del seu fill

Aquesta setmana, el cantant ha assistit al casament d'una de les seves filles amb Sandra Domenecq, Claudia. Amb ella es va casar per primera vegada i va tenir quatre fills, encara que només en queden tres.

El primer fill, nen, va morir per una malformació al fetge. El succés va ser tan tràgic que l'artista va quedar marcat de per vida amb un dolor que encara ara sent. Fa uns dies, es va ensorrar públicament recordant aquell moment al programa 'Mi casa es la vuestra'. 

Durant l'emissió, ell entrevistava Maria Teresa Campos. Tanmateix, els rols es van canviar i al final va ser ella que va decidir preguntar-li quatre coses. De fet, el va voler conèixer més personalment i van començar a parlar de les importants pèrdues que ell havia patit.

Així va ser com el madrileny va confessar que havia perdut un bebè. Visiblement emocionat va explicar: «El pitjor del món és perdre un fill».

Tot seguit, va explicar com havia succeït tot: «És una de les coses que mai pots oblidar. Va ser en un passadís de l'Hospital de La Paz. Allí va morir el meu primer fill, als meus braços».

«Aquella nit va ser horrible, el metge em va dir si el volia veure per últim cop. El vaig agafar i es va morir als meus braços. Una cosa que m'ha marcat per sempre».

Així mateix, va confessar una singularitat relacionada amb aquesta pèrdua. «Per coses de la vida, en aquell mateix hospital, van salvar anys després al meu penúltim fill». Es refereix a Kike, que és fruit de la seva relació amb Fabiola i que va néixer amb una lesió cerebral l'any 2007.

Un altre cop dur per Bertín Osborne

Si la pèrdua del primer fill va marcar el cantant, també ho va fer la de la seva mare. Ella es va morir quan era molt jove i va ser realment dolorós. També ho va explicar a 'Mi casa es la vuestra'.

«Que es mori la mare, tant és l'edat que sigui, és una cosa horrible. Però és cert que estàs més preparat si la mare té 94 anys que no que si en té 60». 

«No obstant això, mai estàs preparat per perdre-la. Jo penso constantment amb la meva mare i tinc una foto seva a la meva tauleta de nit. Penso que l'hauria d'haver gaudit més, haver-li dedicat més temps». 

A això va afegir: «Quan va començar amb la malaltia, jo estava a Amèrica, vivia a Miami. Des del principi, no ets conscient realment de què passa i no li dones gaire importància. No ho fas fins que, moltes vegades, ja és tard».

A més, Bertín no va dubtar a reconèixer durant l'entrevista amb Campos que la seva vida havia estat marcada per molts cops durs. «La veritat és que la meva família i jo hem patit molt, fora de temps i fora de lògica».