David Flores ha patit un gran canvi físic amb una inserció de cabell

Les fotos de l'abans i el després de David Flores Carrasco: com ha canviat

El fill d'Antonio David i Rocío Carrasco ha experimentat un gran canvi físic en els últims mesos

David Flores Carrasco ha passat de ser gairebé un desconegut a estar al centre mediàtic, encara que tota la família s'ha esforçat per protegir-lo a causa de la seva delicada condició. Antonio David trencava el silenci sobre la malaltia que pateix el seu fill i confessava que va arribar a témer per la seva vida. David va néixer amb problemes i es va debatre durant setmanes entre la vida i la mort.

Es tracta d'un estrany trastorn genètic que no té cura, i que el converteix en una persona depenent econòmicament dels seus pares la resta de la seva vida. La síndrome d'Angelman provoca retards en el desenvolupament en major o menor mesura, que provoca problemes de parla, en l'equilibri i un major o menor grau de discapacitat intel·lectual. No obstant això, David no ha deixat que aquestes limitacions el vencin.

Poc se sabia d'aquesta condició, ja que el jove sempre ha estat molt protegit. No obstant això, la docusèrie de Rocío Carrasco l'ha posat en el punt de mira. De fet, la seva germana Rocío sempre ha tractat d'evitar les preguntes relacionades amb la seva mare estant ell present. 

La primera vegada que el vèiem a la televisió era després de la victòria d'Olga Moreno, quan van protagonitzar un moment per al record. David es retrobava amb Oa i es llançava directament als seus braços, cridant als quatre vents que era «la millor mare del món». Un dolorós cop per Carrasco, que da anys que està separada d'ell. Concretament, des de setembre de 2016, quan passava per l'altar amb Fidel Albiac.

David Flores presumeix del seu notable canvi físic en els últims mesos

En aquests mesos, també el gran canvi físic experimentat pel nét menor de 'la més gran' ha estat més que evident. El jove demostra que cada vegada és més independent, i sabent que és el centre de les mirades, va decidir fer un pas endavant per millorar el seu aspecte. Concretament, se sotmetia a una inserció de cabell, que el fa lluir més segur de si mateix i feliç amb el seu físic. Un tractament a què també es va sotmetre el seu pare fa uns anys.

L'exguàrdia civil ho va fer en una clínica de confiança a Màlaga, on viu. Es calcula que el preu d'aquest tipus de retocs estètics es troba entre els 3.000 i els 6.000 euros. No hi ha dubte que David Flores llueix millor que mai, mentre segueix bregant amb la batalla legal que els seus pares sostenen.

De moment, el jove sembla seguir els passos de la seva germana, que ja s'ha sotmès a diversos retocs estètics per veure's millor. I més ara que s'ha convertit en tot un personatge televisiu. Gràcies a l'empelt, el fill de Rociíto pot presumir d'un aspecte molt més juvenil i d'una abundant cabellera, que ha aconseguit frenar l'alopècia precoç que patia en els últims anys, especialment a la part davantera, on més se li notava la falta de cabell.

D'altra banda, el jove sembla haver-se cansat de la guerra que mantenen els seus pares, i els hauria amenaçat de prendre mesures legals. Concretament, demana un any de presó per a ells si no paren amb la seva guerra als jutjats. «El meu client finalitzarà aquestes actuacions processals en el cas que tots dos progenitors cessin en els procediments penals que han iniciat l'un contra l'altre», informava el seu advocat.

De moment, la família està a l'espera per descobrir què passarà amb la segona part de la docusèrie de Carrasco, que segueix en l'aire. I serà al maig quan la filla de la Jurado torni a retrobar-se amb els seus fills, ja que estan citats a declarar.