Terelu Campos

Terelu Campos, als braços del marit d'una altra dona

Terelu ha estat relacionada amb un famós que està casat i que té un fill

Terelu Campos va ser una de les dones més atractives dels 90, de fet ha tingut relacions amb homes bastant influents en la crònica social. Porta un temps sense tenir parella, però la premsa ha descobert que té un vincle molt especial amb el marit d'una famosa.

Terelu Campos ha après a protegir la seva vida privada, ja que des de fa un temps els seus detractors critiquen qualsevol dels seus moviments. Tot i això, és un personatge molt perseguit pels paparazzis i els seus secrets estan bastant exposats al gran públic.

Emma García, presentadora de 'Viva la vida', va compartir amb els seus espectadors una notícia sorprenent: la col·laboradora estava amb algú. En un primer moment es va posar bastant nerviosa, ja que assegurava que tot era una equivocació.

Terelu va descobrir que Emma estava fent broma i que realment la informació només pretenia crear un moment divertit. Recordem que Campos està participant en 'Masterchef' i allà ha connectat amb un dels seus companys: Yotuel.

El cantant, que és marit de Beatriz Luengo, sent devoció per la comentarista i comparteixen moments sols. Un altre dels concursants, Eduardo Navarrete, ha publicat una fotografia que ha deixat a tots sense alè.

La filla de Maria Teresa Campos es va dormir als braços de Yotuel després d'un enregistrament de 'Masterchef Celebrity'.Emma García va mostrar la imatge i especular, en un to divertit, amb la possibilitat que Beatriz Luengo estigués molesta.

Terelu Campos, amb el cor trencat: «Tot és per alguna cosa»

Terelu ha hagut d'acomiadar del seu company, ja que els jutges de 'Masterchef' consideren que no ha de continuar en el concurs. Les xarxes socials van esclatar després de conèixer això, ja que ho consideren injust i exigeixen repesca.

La mare d'Alejandra Rubio tenia una relació molt especial amb ell, així que ha sentit molt aquesta sorprenent pèrdua. Tothom pensava que arribaria molt lluny al programa, però les apostes han resultat ser un frau.

Yotuel no ha cuinat unes postres vàlides per al jurat de l'espai televisiu i han decidit que sigui l'últim expulsat. La col·laboradora s'ha sentit molt emocionada, ja que assegura que notarà molt la seva absència durant els enregistraments.

«Em sento afortunat per haver viscut l'experiència a 'Masterchef'. M'hagués agradat quedar-me més i seguir aprenent, però a la vida tot és per alguna cosa», diu el cantant.

«Jo seguiré cuinant perquè l'esforç i la perseverança triomfen. Jo em vaig lliurar i ho vaig donar tot, no va ser com esperava? No passa res, seguim», conclou.

Beatriz Luengo, la nova rival de Terelu

Terelu Campos està acostumada a bregar amb els seus enemics, però mai ha hagut d'enfrontar-se a una persona tan amable com Beatriz. La dona de Yotuel també té una bona relació amb la tertuliana, de fet parlen amb freqüència per telèfon.

El plató de 'Viva la vida', lloc on va saltar la notícia, va fer broma amb l'enemistat entre l'artista i la filla de la Teresa. Ella va seguir el joc un temps, però després va aclarir que Luengo és una persona estupenda i una de les millors artistes de país.

Terelu assegura que entre el seu company i ella no hi ha res més que una amistat, ja que ell té família i està casat. «Va parlar per videotrucada amb ells i veig el nadó», va declarar en Telecinco intentant justificar-se.

Alejandra Rubio està encantada amb que la seva mare sigui amiga del matrimoni. Sent passió per la música i és fan d'ells. Ella també va participar a kl'espectacle i va fer broma sobre la famosa fotografia: «Em sembla fatal».