Primer pla de la infanta Elena somrient

La infanta Elena, dels nervis: falten pocs dies perquè se sàpiga

La infanta Elena està contenint tota la pressió i la tensió davant la nova notícia que afecta la casa reial

D'aquí a pocs dies sortirà publicat un llibre sobre el rei Joan Carles, i la infanta Elena té por per la repercussió que això pugui tenir.

La casa reial travessa un dels pitjors moments de la història, sense cap mena dubte. Els constants conflictes i les polèmiques s'han convertit en els principals temes que envolten la família.

La imatge que ara es té de la Corona no és la mateixa que es tenia fa uns anys. De fet, els sondejos i enquestes que es fan evidencien l'opinió de la població respecte a si aquesta institució ha de continuar o no.

La tensió es fa palpable en totes les intervencions que fan els membres de la família reial, en les quals es mostren més nerviosos de l'habitual, sobretot després que es fes públic l'escàndol protagonitzat per l'emèrit.

Aquesta setmana tindrà lloc un fet que suposarà que aquesta situació s'accentuï, i alguns integrants de la casa reial ja s'estan preparant per a les conseqüències que se'n puguin derivar. Es publicarà un llibre amb les memòries del rei en el qual s'abordaran tots els temes actuals i s'oferirà la seva versió.

La infanta Elena, nerviosa davant les memòries del seu pare

La setmana passada, una revista digital francesa, 'Paris Match', oferia les claus d'un nou llibre sobre Joan Carles titulat 'Mi rey caído' que promet oferir la versió i les memòries de l'emèrit en relació amb molts dels temes que han ocupat grans titulars.

L'escriptora i periodista francesa Laurence Debray ha estat l'encarregada de recopilar i transcriure les anotacions i informacions que ha aconseguit. A través de diverses converses que ha tingut amb Joan Carles a l'exili, ha pogut nodrir-se per a donar forma a la seva nova obra.

El text no estarà exempt de polèmiques, i donarà a conèixer coses com la relació que actualment té amb el seu fill i amb les seves filles. A més, abordarà la relació que té amb Sofia, a qui anomena 'la reina professional'.

Sens dubte, aquesta obra promet convertir-se en una carta oberta del rei al poble per a exposar la seva veritat i els aspectes més importants d'aquesta. El que per a ell pot haver suposat un alliberament, per a la seva família està sent un calvari.

A pocs dies del llançament del llibre, la infanta Elena ha volgut distreure's i apaivagar els nervis. Així doncs, ha anat a Sevilla per a gaudir d'una jornada d'hípica i participar en un concurs de salts.

Aquesta activitat sempre ha sigut una de les preferides de la filla del rei, i l'ajuda a concentrar-se i desfogar-se de tota la tensió acumulada. Mentre ha estat al recinte, ha volgut oferir una imatge tranquil·la i serena, però no ha convençut gaire gent.

S'ha negat a declarar sobre aquesta nova publicació i sobre les polèmiques que envolten la seva família. No obstant això, ha fet broma amb el seu cercle dient que va del cavall a l'avió i viceversa.

Això denota la pressió que sent i la por que té d'enfrontar-se a les preguntes dels reporters, que volen conèixer la seva versió. A més, tot i que va voler aparentar certa tranquil·litat, els gestos que feia i l'actitud que mostrava denotaven uns nervis impropis d'ella.

Segueix tenint la mateixa bona relació de sempre amb el seu pare, cosa que li ha suposat moltes crítiques per part de la societat i de la seva pròpia família. Tot i així, ella és fidel als seus principis i no pensa abandonar el seu pare.

De ben segur, la infanta està en contra de la publicació de les memòries del seu pare, ja que és conscient de les conseqüències que portarà. Esperem que aquest llibre aclareixi alguns temes i ens acosti a la versió de l'emèrit.