Chelo García Cortés i Marta Roca agafades de la mà

Marta Roca, la dona per qui Chelo García Cortés va deixar el marit i va canviar de vida

Chelo García Cortés i Marta Roca mantenen una sòlida relació des de fa més de trenta anys

Chelo García Cortés és una altra de les protagonistes de 'Sálvame' que ha volgut protegir la seva vida privada. De fet, no era fins fa uns anys quan vèiem per primera vegada la cara a Marta Roca, la dona que li ha canviat la vida a la periodista.

Des d'aquest moment, Roca es convertia en un personatge públic i fins i tot l'anava a defensar durant el seu pas per 'Supervivientes'. 

Després del reality, Chelo es va sentir molt dolguda amb el tracte que havia rebut la seva dona. «Han criticar a la Marta sense que s'ho mereixés. Jo ja estic acostumada. A la Marta que no me la toquin més. I menys, amb mentides. No permetré que la humiliïn. Defensaré l'honor de la meva dona», assegurava.

Aquí era quan Marta manifestava per primera vegada l'adversitat que sentia per 'Sálvame'. «No m'interessava tractar amb aquesta gent, jo sóc una persona educada. No sé cridar», explicava.

Marta, la dona que va canviar per sempre la vida de Chelo García Cortés

Tal com Chelo ha explicat en moltes ocasions, estava molt enamorada del seu marit, José Manuel Parada, amb qui va estar casada durant deu anys. Tot i això, durant el seu matrimoni va descobrir que també li interessaven les dones.

«Jo estava bojament enamorada de Parada. I als 27 anys descobreixo que puc anar a dormir amb una dona. Vaig dir: 'Doncs que bé'. Però seguia enamorada i vivint amb Parada», confessava en una entrevista.

Poc després, la periodista ho deixava tot per explorar la seva sexualitat i coneixia una noia. Amb ella, va mantenir una relació fa 29 anys.

Lamentablement, va descobrir que li estava posant les banyes. I resulta que aquesta persona amb la qual l'estava enganyant era Marta Roca, que tampoc sabia que la seva parella tenia una doble vida.

Després de sortir a la llum la veritat, les dues van quedar per parlar de l'assumpte i per circumstàncies de la vida acabaven enamorant-se.

La parella també ha passat per moments molt complicats, i la tertuliana fins i tot tenia por per la vida de la seva dona. «Quan ella no tenia ganes de viure, que han estat moltes, patia perquè dos suïcidis a la meva vida no els aguantaria», comentava emocionada.

I és que la Marta ha fet front a severes depressions. «Molts dies no em podia aixecar del llit, no podia veure la llum», confessava.

Tot i el temps que porten juntes, les dues reconeixien que havien tornat a enamorar-se. «Als 60 no et pots tornar a enamorar. Si és de la teva parella, millor», remarcava Chelo.

«En 30 anys mai hem anat al llit, ni tan sols enfadades, sense agafar-nos de la mà», afegia Marta.

Chelo García Cortés i Marta Roca, enfrontades per culpa de 'Sálvame' 

Tot i que Chelo porta anys treballant a 'Sálvame', sembla que la seva dona no està disposada a passar per alt certes coses. Sobretot, que posin en dubte la professionalitat de la periodista.

Així, no dubtava a sortir a defensar-se contra col·laboradors com Kiko Matamoros, un dels que més ha jutjat a García Cortés.

«Són uns covards. El noiet aquest (Kiko Matamoros), que és un espavilat... no atacarà els altres, no té co ***** a atacar-los. És més fàcil atacar les noies», li retreia.

«Jo li diria al noi aquest que cal una mica d'educació i respecte a la professionalitat de la gent», afegia. «Chelo és una periodista de tota la vida. Crec que es mereix més respecte per part de la productora, dels directors i dels presentadors».

Per la seva banda, Matamoros li responia tornant el cop. «No vull abusar, seria molt fàcil i no em dóna la gana».

«Estic d'acord que Chelo es mereix lloc millor, però no sé fins a quin punt tu l'hi facilites», replicava.

Marta denunciava el tracte que Chelo rep per part dels seus companys i també dels directius del programa pel qual tant ha donat.