Fotomuntatge de Gloria Camila i Rocío Carrasco

Gloria Camila porta als jutjats la seva germana, Rocío Carrasco

Glòria Camila ha demandat a Rocío Carrasco

Fa anys que Gloria Camila i Rocío Carrasco no tenen cap mena

de relació. I menys des que es va emetre la dosusèrie de Rociíto, en la qual carregava contra la seva família.

Últimament s'havia rumorejat que podien estar a prop de reconciliar-se. Avui, però, hem sabut que aquests rumors són totalment falsos. I és que s'ha sabut que la filla d'Ortega Cano ha pres mesures contra la seva germana.

Sí, l'ha demandat per a evitar que certa informació del clan pugui veure la llum a la segona part del documental.

Gloria Camila ja ha demandat Rocío Carrasco

A 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', la protagonista va donar unes dades que no afavoreixen gens Ortega Cano i que no van agradar a Gloria. Dades que sembla que s'ampliaran de manera contundent a la segona part de la docusèrie, fins i tot amb documentació. I això, la filla del torero no ho veu bé.

Per aquest motiu, la jove ha decidit no quedar-se de braços plegats i ha actuat per a evitar que aquestes dades tan delicades es facin públiques. Segons ha publicat avui en exclusiva la revista 'Diez Minutos', ha demandat Carrasco. I també La Fábrica de la Tele i Mediaset.

El primer que ha fet ha sigut presentar una «demanda de diligències preliminars d'exhibició de documents privats i personals de Rocío Jurado». Una acció prèvia a la interposició d'una «demanda judicial contra els citats per intromissió il·legítima en els drets fonamentals de la seva mare».

El motiu d'aquesta acció és que vol evitar que a l'esmentada docusèrie vegi la llum, com s'ha donat a conèixer, documentació personal de la cantant. Es tracta d'escrits que va fer al llarg de la seva vida sobre situacions que va viure i en els quals parla del seu entorn. Vaja, que se sospita que ren aquests s'hi relaten aspectes desconeguts dels seus familiars, alguns dels quals no queden en bon lloc.

Per tant, la germana de Carrasco ha decidit fer tot el possible per aconseguir que els escrits de l'artista no arribin al públic. Potser perquè tem que el seu pare pugui quedar en evidència. Això sí, judicialment ha al·legat que aquests documents no s'han de donar a conèixer perquè la seva mare mai els va revelar en vida.

Les últimes dades de la demanda de Gloria Camila a Rocío Carrasco

'Diez Minutos' explica que la demanda de diligències preliminars ja ha fet efecte. Així, pel que es veu, el Jutjat de Primera Instància número 5 d'Alcobendas ha dictat una interlocutòria, mitjançant la qual s'accepta la petició de la demandant.

En efecte, aquesta autoritat ha establert que Rocío té fins al 15 d'octubre per a presentar al jutjat tots i cada un dels escrits de la seva mare que apareixeran a la docusèrie.

Això sí, ja veurem si la filla del torero aconsegueix el seu propòsit.

Sigui com sigui, caldrà esperar per a veure quina decisió final pren la jutgessa en aquest sentit. Per això haurà de tenir en compte que la primogènita de la cantant és propietària dels esmentats documents, ja que al testament la va designar hereva universal dels seus béns.

Indiscutiblement, aquesta demanda és un nou revés per a Rocío, que aquests últims mesos ja n'ha rebut uns quants. Un ha estat que el seu fill David li ha reclamat judicialment la pensió alimentària que ella no li passa des de fa uns anys.

A més, l'emissió de la segona part de la docusèrie sembla que s'ajornarà. Estava previst que veiés la llum a la tardor, però potser no es començarà a emetre fins a l'hivern. Tot perquè la cadena i la productora l'estan analitzant al màxim per a evitar que puguin ser demandades pel que s'hi explica.