Kiko Rivera reacciona després del casament de la seva cosina amb una dedicatòria especial

Kiko Rivera, preparat per revolucionar-ho tot

Kiko Rivera mai perdonarà la suposada traïció d'Anabel Pantoja

Kiko Rivera ha fet un pas endavant per confirmar una cosa que tothom sospitava: ha concedit una entrevista explosiva. Tot i que després de vendre els secrets de la seva mare va assegurar que no volia saber res del cor, el DJ ha tornat a caure en la temptació.

No obstant això, el fill d'Isabel Pantoja ja ha parlat amb molts periodistes i la seva versió està circulant pels passadissos de Telecinco. Assegura que Anabel Pantoja li ha enganyat, se sent traït per ella i demostrarà la seva veritable cara en la portada d'una coneguda publicació.

Exactament, ha acceptat rebre una sucosa quantitat de diners a canvi de destrossar a la seva cosina, l'única persona que sempre ha donat la cara per ell. Així doncs, sembla que el 'petit de l'ànima' se n'ha oblidat dels problemes que li ha resolt la 'influencer', i és que no vol rebutjar un gran negoci.

Per això, Kiko Rivera ha parlat amb Paloma García-Pelayo, una de les periodistes més respectades de 'Mediaset', per intentar guanyar-se el favor del públic. La seva intenció és que la gent comprengui el motiu pel qual vendrà a la col·laboradora, ja que hi ha gent que ho considera innecessari.

Entre els rumors destaquen que Anabel, suposadament, va animar Kiko a quedar-se a La Graciosa perquè no volia que aquest recuperés la relació amb Isabel Pantoja. També diuen que tenia por que no tornés a l'illa i que la seva exclusiva perdés valor, encara que aquesta teoria no té sentit.

Per la seva banda, Gustavo González, paparazzi expert en aquests temes, assegura que el valor del casament eren les paraules de la núvia i el preu estava tancat. Encara que també expliquen, concretament María Patiño, que Rivera volia sortir a les fotografies a canvi de diners.

Kiko Rivera explica per què trairà a Anabel Pantoja

Paloma García-Pelayo s'ha convertit en la nova portaveu del DJ, qui sap que la seva decisió de vendre Anabel generarà polèmica. La seva intenció és generar empatia utilitzant un argument que deixa en mal lloc a la sevillana: insinua que va intentar esclatar Cantora.

«Ell em transmet que a l'hora de rebre la notícia que la seva àvia ha mort s'ensorra i té la necessitat de marxar de l'illa per anar a Cantora. Però el consell d'Anabel no s'ho espera i tot seguit Raquel Bollo li insisteix a anar, li diu que és on ha d'estar i que el seu lloc és allà», explica la periodista.

Recordem que va ser el mateix Kiko qui va assegurar que únicament trepitjaria la famosa finca per fer fora Agustín i recuperar l'immoble. I és que ha sigut ell mateix qui ha acusat la 'tonadillera' de robar-li, fins i tot la va portar a un judici on li va donar un atac d'ansietat seriós.

Aquell dia, Isabel Pantoja va acompanyar al seu germà en qualitat de testimoni als jutjats perquè Kiko va denunciar al seu antic segon pare. Tanmateix, la pressió mediàtica va fer que la cantant es desmaiés i sent atesa pels serveis sanitaris.

La perillosa entrevista de Kiko: «És una bomba»

Kiko Rivera ha estat jugant a la distracció durant un temps, però tenia un bon motiu: protegir una exclusiva. El periodista José Antonio León va confirmar que la setmana que ve el DJ trencarà el seu silenci en una coneguda publicació.

Carmen Alcayde, col·laboradora de 'Sálvame', va esclatar en sentir aquestes paraules perquè no entén per què va declinar la invitació per anar al casament d'Anabel, però sí que té ànim per deixar-se fotografiar a canvi de diners.

L'equip de Jorge Javier Vázquez sap què és el que dirà el DJ en la seva entrevista i l'han definit únicament amb tres paraules: «És una bomba». Llavors, l'única i gran perjudicada és Anabel Pantoja, puix que el seu cosí ha descobert que atemptar contra ella és un gran negoci.

Així doncs, el marit d'Irene Rosales ha decidit sortir de la seva llar per a acudir a la perruqueria i preparar-se per l'entrevista. Durant el trajecte, com és habitual, no ha parlat amb cap reporter, un fet normal si es té en compte que hi ha molts diners en joc.

No obstant això, els seus detractors recorden que ser amable amb la premsa no devalua cap exclusiva perquè li pagaran el mateix per dir «gràcies i bon dia», encara que ell ha escollit una estratègia diferent: la del silenci.