Rocío Carrasco en un plató de televisió

El motiu que està retardant la docu-sèrie de Rocío Carrasco: «Temen una nova demanda»

L'estrena es plantejava per a l'octubre, però diverses circumstàncies han deixat la seva emissió a l'aire

L'estrena de la segona part de la docu-sèrie de Rocío Carrasco es troba a l'aire. I és que els últims esdeveniments han provocat que la productora analitzi amb lupa el contingut que emetrà.

Després de la victòria d'Antonio David als jutjats, 'La Fábrica de la Tele' estaria tement una nova demanda. Sí, perquè l'exguàrdia civil ha hagut de ser indemnitzat amb gairebé 80.000 euros per acomiadament improcedent i danys morals.

«Encara no hi ha hagut un dia en què no m'hagi recordat d'aquest dilluns 22 de març, el dia del meu acomiadament de 'Sálvame'», es pronunciava a les xarxes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No perquè deixés de treballar amb ells, sinó pels motius que estaven donant davant de tot Espanya. Vaig sentir vergonya, por, no podia creure el desprotegit que estava». No obstant això, advertia que la seva venjança no havia fet més que començar, disposat a cobrar-se el mal que li havien fet aquests darrers mesos.

Una cosa que suposa un dur cop al cor de 'Mediaset' i la seva estratègia de rescatar la imatge de Rociíto. És a dir, la defensa fèrria que programes com, per exemple, 'Sálvame' han fet sobre el seu testimoni, els ha costat no solament una gran pèrdua d'audiència, sinó també de prestigi.

Tal com molts assenyalen, els platós de televisió es van convertir en tribunals, i presentadors com a Carlota Corredera, en jutges implacables. Una cosa que els ha acabat sortint molt cara, tot i que encara queda drama per a estona.

Rocío Carrasco, contra les cordes: la seva docu-sèrie penja d'un fil

'En el nombre de Rocío' promet treure a la llum els draps bruts dels Mohedano, basant-se en uns manuscrits del puny i lletra de la mateixa Rocío Jurado.

«Van pensar que callaria per sempre», «Van pensar que mai s'atreviria», «Van pensar que Chipiona els pertanyia», «Van pensar que el seu menyspreu quedaria impune», advertia el controvertit tràiler.

«Van pensar malament i creure que 'la Més Gran' no s'adonaria de res». Tot això acompanyat per declaracions de la cantant sobre unes suposades traïcions i paraules com avarícia, enveja, secrets, traïció, venjança i hipocresia.

Una docu-sèrie que, en aquesta ocasió, aniria enfocada a atacar Ortega Cano, Rosa Benito, i als germans de l'artista, Amador i Gloria Mohedano. Sembla, però, que a la dona de Fidel Albiac no li resultarà tan fàcil seure's a xerrar a tort i a dret contra la seva família.

I és que Ortega Cano i la seva filla Gloria Camila ja s'haurien plantejat prendre mesures cautelars per impedir l'emissió amb la intenció de protegir la imatge del torero i la intimitat de la qual fos la seva dona. Els Ortega-Mohedano no pensen permetre, donada la delicada salut del destre, que s'emporti cap disgust.

Fa poc, el clan gairebé al complet tornava a reunir-se a Chipiona per retre homenatge a la cantant el dia que hagués sigut el seu aniversari. Així, tots van gaudir d'una agradable vetllada en què hi va haver notables absències com Rociíto o Ana María Aldón.

A Carrasco ni se l'esperava, ni tampoc hauria estat ben rebuda donada la tensa situació actual. Mentre que Ana María ha preferit mantenir-se, com sempre, discreta i en un segon pla.

Ella prefereix no entrar en polèmiques familiars, i més després d'haver manifestat públicament el seu rebuig a la figura de Rocío Jurado. La col·laboradora de 'Viva la vida' assegurava que el seu marit segueix enamorat del record de la cantant, una cosa davant el qual no pot lluitar.

Per la seva banda, Rocío Flores es pronunciava a 'El programa de Ana Rosa' sobre aquesta última reunió familiar. «Era un homenatge per recordar-la a ella i celebrar-ho, no em cal que sigui una data específica per a recordar-la i celebrar-ho, però aquest any ha estat així», explicava.

A més, deixava molt clar que no havien esmentat en cap moment a la seva mare ni el que ha de venir. «Jo vaig arribar tard i això estava ple de premsa, la família va fer el seu acte i la premsa hi era, són imatges preses per ells».

Així mateix, la jove era la primera a felicitar el seu pare, Antonio David, per la seva victòria judicial. «Enhorabona, cap, els que hem viscut amb tu tot això, sabem l'important que és aquesta notícia per a tu personalment. Pas a pas, sempre».