Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores torna a aprimar-se i encén les alarmes: el seu nou aspecte

Rocío Flores reapareix i presumeix del seu gran canvi

Rocío Flores s'ha convertit en un dels personatges més polèmics de la televisió, ja que ha estat acusada de delictes bastant greus. Els defensors de Rociíto recorden que va ser condemnada per maltractaments i no perdonen que en el seu passat agredís a la reina del feminisme.

Rocío Flores ho va perdre tot en qüestió de segons, ja que la seva mare va assegurar que no era la nena noble que fingia ser als platós. En aquell temps la jove tenia uns quilos de més, motiu pel qual van començar a burlar-se del seu aspecte físic.

La filla d'Antonio David ha estudiat nutrició i dietètica, així que sap millor que ningú com ha de cuidar el seu cos. En molt poc temps ha baixat de pes i els seus enemics han fet servir aquest mèrit per atacar-la, perquè consideren que el canvi ha sigut excessiu.

Rocío ha trencat el seu silenci per assegurar que el que és important és que està sana i que mai ha tingut cap complex. Les persones properes asseguren que s'ha aprimat de manera natural, ja que té coneixements professionals per fer-ho de manera saludable.

Carrasco ha aconseguit que tothom estigui pendent de la seva petita i que tots els seus passos siguin criticats per la famosa «marea fúcsia». Hi ha molta gent que pensa que la jove és còmplice del seu pare i la consideren botxí del drama de Rociíto.

Rocío Flores no aconsegueix guanyar-se l'afecte de públic

La col·laboradora d'Ana Rosa s'ha convertit en una influencer de primera categoria, però aquest privilegi és bastant perillós. Desenes d'usuaris es posen en contacte amb ella de forma diària amb un únic objectiu: fer-li mal.

Ha aconseguit canviar el seu aspecte físic, però ara rep crítiques per haver baixat de pes de forma radical: «Està irreconeixible». La jove ha demanat que els seus detractors pensin en els sentiments «de la persona que està darrere la pantalla» abans d'insultar.

Tot i que el públic no parla bé d'ella, la premsa sí que té un bon concepte seu, ja que sempre ha sigut força educada. Recentment, un equip de reporters d'Europa Press s'ha desplaçat fins a l'hotel on s'allotja per preguntar-li sobre un tema compromès.

David Flores, el seu germà, ha posat una demanda contra els seus dos pares per reclamar els diners que li deuen. «Es veu que hi ha pocs temes perquè fa una setmana que em pregunteu pel mateix, no tinc res a dir, ja ho sabeu», els va dir en un to cordial.

Rocío Flores desencadena la histèria: «Canvi radical»

Les últimes imatges de Rocío Flores estan sent molt comentades, no pel que ha explicat, sinó per la seva pèrdua de pes. Les xarxes socials estan plenes de comentaris al·ludint al «canvi radical» de la neta de 'La Més Gran'.

La jove ha baixat de pes en més d'una ocasió, però sempre ha recuperat els quilos que ha perdut. Quan va tornar de 'Supervivientes 2020' també va canviar molt, encara que no va trigar a tornar al seu estat habitual.

Rocío demana respecte i vol deixar clar que l'únic que ha fet per millorar és esport i canviar de dieta. El més important és que ara està molt més sana, així que les crítiques han passat a un segon pla.


La família Flores ha de resoldre assumptes més importants, entre altres la demanda que David Flores Carrasco li ha posat a Antonio David. La col·laboradora sempre ha estat al costat del seu germà i aquesta vegada no serà una excepció.

Ha aprofitat l'estiu per respirar, recuperar forces i millorar el seu aspecte, així que no té excusa per rendir-se en la nova batalla. Té molta energia per donar resposta a tots els escàndols que estan relacionats amb ella.