Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Enxampats en directe: Les quatre aventures secretes dels col·laboradors de 'Sálvame'

Chelo García Cortés i Bárbara Rey no són les úniques que han quedat al descobert

Al llarg dels anys, 'Sálvame' ha destapat diversos romanços secrets dels seus col·laboradors, donant lloc a confessions d'allò més inesperades. I, sens dubte, el gran moment més polèmic i recordat per l'audiència és aquell en què Bárbara Rey reconeixia haver passat una nit d'amor amb Chelo García Cortés.

La nit de passió de Bárbara Rey i Chelo García Cortés

Després que al polígraf del 'Deluxe', li van preguntar directament a Chelo si havien mantingut una relació, l'aparell va determinar que mentia. Era llavors quan la col·laboradora es veia obligada a explicar-ho tot.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«El 31 de desembre de 1979, vaig descobrir que podia estar amb una dona o amb un home, i em vaig adonar que era bisexual», confessava. Però poc després, era la vedet qui es pronunciava al respecte. «Tu m'has defensat a mort, jo t'he donat la meva feina i les exclusives que he pogut», assenyalava.

«Encara que hàgim estat dues germanes de l'ànima, un dia ens vam donar la paraula que el que hagués passat entre tu i jo se n'aniria a la tomba», afegia.

«Però el polígraf no menteix. Sento molt que no m'hagin agradat les dones perquè hagués estat més feliç, però he de dir-ho Chelo: tu i jo hem tingut una nit d'amor», acabava reconeixent.

«Va ser el moment més 'heavy' de la meva vida», destacava Chelo en una entrevista. «No saps el que va ser per a mi, perquè jo ho havia negat. I ella, que l'adoro amb passió, asseguda amb els meus companys dient que havíem tingut una nit d'amor».

No obstant això, Chelo no és l'única col·laboradora de 'Sálvame' que ha vist els seus secrets més íntims sortir a la llum. Kiko Matamoros arribava a reconèixer en ple directe que havia tingut un afer amb Lydia Lozano en 2012.

El breu romanç de joventut entre Kiko Matamoros i Lydia Lozano

Va ser després de sotmetre's a una sessió d'hipnosi, quan revelava l'episodi que tenia relació amb la seva companya. Així, Matamoros acabava reconeixent que havia tingut alguna cosa amb ella en el passat i fins i tot es va oferir a fer un 'PoliDeluxe' per demostrar-ho.

A més, no dubtava a oferir sucosos detalls al respecte, ja que remarcava que Lydia Lozano s'havia sentit atreta sexualment per ell. «És una cosa que no té importància i que va passar fa molts anys».

Coneixent-lo tan sols d'un dia, la col·laboradora de 'Sálvame' li va fer un regal i el va convidar a casa dels seus pares, aprofitant que no hi eren. «Va ser una gamberrada, un joc de nens, que és el que érem, nens. Perquè Lydia tenia 16 anys i jo 19», confessava Kiko.

«Lydia estava enamorada de mi, em buscava». Per la seva banda, Lozano sostenia una versió una mica diferent: «Va venir a una festa que vaig fer a casa dels meus pares, els meus pares lògicament no estaven a Madrid. Ell va entrar amb un amic meu i li dic: 'Kiko, què fas aquí?' Va entrar i vas durar, el que es diu 20 minuts», explicava.

Així, la col·laboradora negava que hagués existit res entre ells i insistia que a ella qui li agradava era l'amic de Matamoros. «Ho he dit mil vegades: jo estava penjada del seu amic, em posava moltíssim el seu amic. És una cosa que ell ha hagut de somiar i li ha marcat com un joc inabastable».

La història d'amor plena d'anades i vingudes de Gustavo González i María Lapiedra

Era l'any 2017 quan Gustavo González confessava obertament que li havia estat infidel a la seva dona amb María Lapiedra, fet que li va costar el seu divorci.

Poc després, cridava als quatre vents que estava realment enamorat d'ella i, sempre caut, admetia que havia començat una relació amb l'actriu. «Tinc una relació amb ella actualment», confirmava. «Mesuro molt les meves paraules per intentar minimitzar el dany a la gent».

No obstant això, el seu romanç no tot ha sigut de color rosa, ja que també han passat per moments complicats. Però, per sort, han sabut lluitar pel seu amor i ara tenen una preciosa nena en comú anomenada Mía.