Primer pla de jordi Cruz amb fons negre

Crit desesperat de la nòvia de Jordi Cruz de 'Masterchef': «Desconfia sempre»

La parella de Jordi Cruz s'ha vist embolicada en una estafa que afecta directament al seu treball

La parella de Jordi Cruz ha denunciat a través de les xarxes socials un perfil que ha suplantat la seva identitat per cometre actes delictius.

Les xarxes socials s'han convertit en el principal mètode per mantenir el contacte amb el teu entorn i establir noves relacions socials. Actualment, tothom hi té un compte en alguna d'elles i la presència social a les xarxes és cada dia més gran.

Tot i això, també s'han convertit en un mitjà en el qual hi ha determinades persones que en fan un ús inadequat. Alguns les fan servir per burlar-se, criticar o insultar a altres persones, mentre que uns altres les usen per fer estafes.

De fet, un dels moviments més habituals d'aquest tipus d'activitat delictiva és la suplantació de la identitat de personatges famosos. És molt habitual la denúncia d'aquest tipus de perfils i els afectats no dubten a fer-ho públic.

L'última en patir aquests atacs ha sigut Rebecca Lima, actual parella del jutge de 'Masterchef'. A través del mitjà ha denunciat la situació i ha avisat als seus seguidors de la perillositat. 

La parella de Jordi Cruz víctima d'una estafa

Aquesta setmana s'ha conegut una notícia que afecta directament la imatge i vulnera alguns drets de la parella de Jordi Cruz. La seva presència a les xarxes i la seva figura com a parella del Xef, l'ha col·locat en l'objectiu d'un grup d'estafadors.

La jove de 29 anys ha sigut víctima d'una activitat delictiva i no ha dubtat a compartir-lo amb els seus seguidors per aclarir la situació. S'ha enfrontat a una situació molt complicada de la qual ha intentat sortir i espera poder solucionar.

Ha estat víctima d'una suplantació d'identitat per dur a terme una estafa econòmica. Una persona li ha robat fotografies i ha compartit un número de telèfon on demana grans sumes de diners a què accedeixen a mantenir una conversa.

La brasilera s'ha mostrat molt angoixada per la situació i ha compartit en les seves xarxes socials una captura del perfil en qüestió. En la publicació ha escrit un missatge tant en castellà com en brasiler alertant als seus seguidors.

«S'estan fent passar per mi amb aquest número de 'WhatsApp', no sóc jo» ha comentat a la seva publicació. Amb això ha intentat alertar a tothom de la veritable intencionalitat d'aquest perfil i confirmar que no es tracta d'ella.

«Us demanaran diners pel meu país, per favor no ho facin», afegeix Lima en portuguès, en forma d'advertència i molt preocupada, com no podia ser d'una altra manera. Ha volgut seguir oferint informació als seus seguidors sobre la situació i els ha donat els punts claus per detectar l'estafa. «Us demanaran diners per al meu país, per favor no caiguin» ha escrit en el seu idioma natal.

Tot i això, aquest cas no és aïllat, ja que altres famosos s'han vist embolicats en ells. Algunes personalitats com Carlota Corredera ha vist com utilitzen la seva imatge per anunciar dietes enganyoses. També Tania Llasera, a la qual constantment li estan robant la identitat per a finalitats semblants.

Jordi Cruz no s'ha pronunciat al respecte, ja que les seves xarxes socials estan destinades a promocionar el seu treball. Tot i això, estem segurs que estarà donant suport i ajudarà a la seva parella en aquests moments complicats.

Tots hem de ser conscients dels perills que tenen les xarxes socials i evitar caure en un parany que ens pot suposar un disgust. Esperem que la situació s'arregli i no hagi de lamentar cap pèrdua econòmica.