Rocío Carrasco

Rocío Carrasco es prepara per al retrobament amb la seva filla

Rocío Carrasco s'haurà d'enfrontar a Rocío Flores davant d'un jutge

Rocío Carrasco ha marcat una data clau en el seu calendari: 23 de maig de 2022. Aquest dia es retrobarà amb la seva filla, Rocío Flores, que haurà de prestar declaració davant del jutge per demostrar que el seu pare no ha perpetrat cap presumpte delicte d'intromissió a l'honor.

Per la seva banda, Rocío Carrasco està centrada en els enregistraments de la segona temporada del documental, en el qual explicarà com se sent en aquesta batalla. Segons '20 Minutos', és conscient que té per davant un problema complicat, però no ha perdut ni els nervis ni l'esperança.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores tornarà a veure la seva mare després d'anys, encara que l'ambient no serà el que cap de les dues hauria pensat. I és que Antonio David ha estat acusat d'una suposada infracció comesa en 2017, just després del casament de Rociíto.

La filla de 'la Més Gran' li demana al seu exmarit una indemnització de 12.000 euros, ja que aquesta pretendria reparar els danys ocasionats. Alhora, en el judici, també estarà present Fidel Albiac, qui prestarà declaració com a testimoni i intentarà demostrar la possible vulneració de drets.

A més a més, Carrasco assegura que en un futur vol mantenir una conversa amb els seus fills, encara que aquest moment sembla estar cada vegada més lluny. A més, el periodista Saül Ortiz assegura en l'esmentat mitjà que el perdó és pràcticament impossible, ja que la nova batalla és definitiva.

Rocío Carrasco vendrà el nou judici a Telecinco

L'hereva universal de Rocío Jurado està preparant un segon lliurament del seu polèmic documental: 'En el nombre de Rocío'. Aquest projecte pretén desemmascarar la família Mohedano, tot i que Antonio David no estarà al marge dels atacs.

La protagonista del programa explicarà tots els detalls del nou judici que té contra el pare dels seus fills i com afronta la batalla. Així mateix, aquestes declaracions tenen un preu molt elevat i més tenint en compte que Rociíto únicament parla Telecinco.

D'altra banda, Rocío Flores està molesta amb la seva mare perquè pensa que s'ha aprofitat del drama familiar per fer diners i venjar-se d'Antonio David. És més, l'exguàrdia civil també té una postura molt semblant i de fet, va ser el primer a assegurar que la docu-sèrie era «una farsa» motivada pels diners fàcils.

No obstant això, Carrasco no va fer cas a aquestes paraules i va intentar demostrar que estava sent completament sincera en el seu testimoni. Així doncs, més de tres milions de persones van seguir 'Contar la verdad para seguir viva', i la veritat és que una gran majoria van donar suport a la inesperada reina del feminisme.

Rocío Flores està desil·lusionada amb la seva mare

Durant tot aquest temps, Rocío Carrasco ha defensat que Antonio David havia arruïnat el seu futur aprofitant-se de la justícia espanyola. Assegura que treia diners de tots els judicis perquè els venia a la premsa, així que s'interposava demandes absurdes per cridar l'atenció.

Tot i això, Rocío Flores s'ha adonat que és ella l'encarregada de liderar aquesta estratègia, ja que ha interposat una demanda bastant curiosa. Els fets van passar el 2017, però Rociíto ha decidit fer justícia quatre anys més tard i la seva filla pensa que no té raó.

Els defensors d'Antonio David Flores, que es fan dir 'marea blava', acusen la seva exdona d'estar generant contingut per al seu documental. Sigui pel motiu que sigui, està clar que l'única manera de reunir mare i filla és amb una citació judicial.

I, tot i que la col·laboradora d'Ana Rosa sempre ha dit que estava disposada a tenir una conversa amb la seva mare, ara sembla que ha canviat d'opinió. I és que hauria destruït tots els ponts a causa de la seva última estratègia legal i cap d'elles voldria canviar de postura.

Mentrestant, Telecinco segueix alimentant la força de Rocío, ja que s'ha convertit en un fenomen de masses i cada moviment genera audiència. A més, els espectadors estan desitjant veure la segona part del seu programa, tot i que ja han dictat sentència: els Mohedano són culpables.