Imatge de Bertín Osborne

Última hora molt trista sobre Bertín Osborne i es dispara la preocupació

Bertín Osborne alarma després de perdre el que més estima

A hora horada, Bertín Osborne ha enviat un missatge d'alarma a les xarxes socials després de perdre una de les seves mascotes més lleials. Una cara no gaire freqüent en Bertín, que és un home que sempre desprèn bon rotllo a les seves xarxes, però en aquesta ocasió s'ha posat seriós.

Bertín Osborne comunica la pitjor notícia a les seves xarxes

Imatge de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha patit una pèrdua i no pot parar de pensar-hi | EuropaPress

A les últimes hores, hem vist com Bertín Osborne s'ha quedat molt preocupat després de perdre una de les seves fidels mascotes. Ha necessitat els més de 450 000 seguidors que suma a Instagram per intentar localitzar el seu gos Thor. Aquest, s'ha perdut i ningú sap on és des de fa dies.

«Vull demanar-vos un favor, especialment als que soleu rondar els voltants de casa meva a Alcalá de Guadaíra. Aquest és THOR, el meu pastor alemany de dos anys. S'ha perdut per la zona compresa entre Mairena de l'Alcor, la urbanització Torrepalma i Finca La Soledad».

«Si algú l'ha vist o té coneixement de la seva localització, per favor, feu-m'ho saber. Gràcies a priori», ha sostingut el cantant, enfonsat, amb unes imatges del seu gos.
 
Bertín Osborne està inquiet perquè sap que el seu gos Thor ho pot estar passant molt malament. I no se li ha acudit res més que adreçar-se a aquells que el segueixen a les xarxes socials. Vol que difonguin la informació que ha publicat a les xarxes perquè Thor torni a casa com més aviat millor.
La veritat és que els comentaris han estat centenars, en aquesta publicació tan alarmant per part de l'andalús. I tots ells li han aconsellat de la millor manera, cosa que ha agraït enormement el presentador i el cantant.

Bertín demana ajuda per trobar el seu gos Thor

Alguns dels seus seguidors li demanaven que, a més de penjar aquest post, publiqués històries per a aquells que no en poden veure la publicació. Sobretot, per als que són més aficionats a mirar les històries d'Instagram.

A més, també li van aconsellar que difongués la informació per alguns grups més concrets dels pobles propers a la finca on viu a Alcalá de Guadaíra. I algun usuari va deixar constància al seu mur que un familiar d'aquest havia vist, per la zona indicada, un gos de les característiques de Thor.

Pla general de Bertín Osborne
Bertín Osborne està impactat després de perdre la mascota | Europa Press

Sens dubte, una notícia no gaire agradable per al cantant, que unes hores abans, celebrava amb la seva exdona, Fabiola Martínez i els seus fills, l'aniversari de Kike. Parlem del seu fill gran que ja és tot un homenet i ha arribat a l'edat de 16 anys envoltat de les persones que més estima.

«Poques coses (o cap) m'aporta el que em donen els meus gossos i cavalls»

Només per unes hores, Bertín Osborne s'ha oblidat d'aquesta complicada notícia que és perdre un gos que sempre ha estat amb ell, el qual li fa companyia durant les llargues temporades a la casa d'Alcalá de Guadaíra.

Bertín és un amant dels animals i així ho ha aclarit més d'una vegada per les seves xarxes socials. «Em considero un enamorat dels animals. Poques coses (o cap) m'aporta el que em donen els meus gossos i cavalls».

«Companyia, lleialtat, afecte, alegria… Segur que us passa el mateix, oi? Teniu animals a casa? La veritat és que són moltes vegades la millor companyia», deia fa un temps al compte d'Instagram.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp