Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda

La filla de David Bisbal descobreix els problemes que la seva mare ja no amaga

El cantant és conscient que aquests problemes podrien afectar a la seva filla

Elena Tablada no passa per un bon moment personal després de la ruptura amb Javier Ungría, amb qui feia sis anys que convivia. Aquestes circumstàncies l'han mantingut en silenci durant diversos mesos. Ella, la filla de Bisbal i Elena, ha conegut ara què és el que preocupa la seva mare. Elena s'atreveix ara a donar més detalls de la ruptura a la revista Hola!.

Dos casaments, un a Cuba i un altre a Miami, el 2018. «Em vaig casar amb el príncep que la vida tenia guardat per a mi, juntament amb la meva princesa, a les meves arrels, amb l'energia del meu avi, entre la meva família i els meus amics Què més es pot demanar? Estic immensament agraïda a la vida per aquesta benedicció», afirmava Elena el dia del casament. «Després de 6 anys d'una preciosa relació, hem decidit 'donar-nos un temps' per així poder respirar i veure en què consisteix la felicitat». Així començava el missatge amb què Elena confirmava a xarxes la seva ruptura.

Primer pla d'Elena Tablada.
L'exparella de David Bisbal ha volgut parlar sobre la seva ruptura. | GTRES

L'exparella de David Bisbal ha decidit parlar de la ruptura amb Javier Ungría

Ara Tablada ha agafat forces per explicar com es troba i com ha gestionat aquests primers mesos de la nova vida. Elena afirma que està bé tot i tenir dies difícils. Se sent forta, envoltada de persones que la volen i valoren, així com de les seves filles, el motor de la seva vida.

La que va ser parella de David Bisbal treu la part positiva de l'experiència i interpreta com un aprenentatge: «Estic molt bé, la veritat. Ara ja ha passat un temps i segueixo en procés de recuperació emocional. Ara mateix estic en aquest procés de voler-me, cuidar-me, valorar-me».

Primer pla d'Elena Tablada amb el rostre seriós i ulleres de sol
Elena Tablada en recuperació de la darrera ruptura. | EP

Elena reconeix que quan va anunciar la separació ja feia un parell de mesos que estava separada de Javier. Es va prendre un temps per anunciar-ho, ja que sabia que, abans o després, es coneixeria la seva situació. Per això, va decidir comunicar-ho perquè fossin ells, i no algú aliè a la parella, els que expliquessin la ruptura.

Pel que fa als motius de la ruptura, Elena insinua que l'amor no era prou fort, cosa que va afectar la parella. A més, les prioritats eren diferents i l'escala de valors no els acabava de coincidir. D'aquesta manera, explica Tablada, «és molt difícil que una relació funcioni».

David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda
David Bisbal i Elena Tablada són pares d'Ella. | GTRES

La dissenyadora explica «Jo soc una persona de valors familiars molt forts», cosa que va xocar amb el final de la primera relació. Elena i el cantant David Bisbal van viure una relació de set anys, encara que mai no es van arribar a casar. Arran d'aquest amor, va néixer la seva filla Ella, que actualment té 12 anys.

David Bisbal ha mostrat empatia per la nova situació d'Elena

Elena no volia tornar a tenir un altre fracàs sentimental, decisió que la va mantenir capficada amb la idea que aquesta vegada havia de funcionar. Amb el temps es va adonar que més enllà del que duri la parella, el més important és la qualitat del matrimoni. «Jo m'he adonat que estava disposada a empassar-se tot el que fos i passar tot el necessari perquè la meva família no es trenqués».

Pel que fa a la seva relació amb Javier, explica «hi ha moments bons, moments baixos, moments que es parla més, altres que es parla menys». I continua «la meva relació es va trencar perquè, en el seu moment, no es va saber cuidar; aleshores ara no puc esperar-ne res».

En preguntar-li sobre terceres persones que s'interposessin en la relació, l'Elena explica que això no té importància per a ella. «És més, hauria estat tot més fàcil i sa. Les excuses van ser tan cruels que, com a mare, només em va néixer deixar-ho anar i allunyar-me el màxim possible».

Una separació que ha fet plorar Elena Tablada: «He plorat molt i ha estat enriquidor per mi plorar i veure que, a la vida, res no és etern». Unes llàgrimes que la seva filla Ella, fruit de la seva relació amb David Bisbal, n'ha estat testimoni. La nena només vol que la seva mare sigui feliç.

També David Bisbal ha estat un suport per a Tablada, Elena ho reconeix. «Sí, David ha mostrat molta empatia davant de la situació; li estic molt agraïda». Unes paraules que expressen el respecte que David i Elena es tenen malgrat haver acabat la seva relació ja fa uns quants anys.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp