Imatge de Joana Sanz.

Comunicat d'última hora de Joana Sanz sobre el cas Dani Alves: «Si no ho sabeu»

La dona de l'exculer esclata: «Ja ho diré jo»

Joana Sanz és al centre de la notícia després que ahir Telecinco revelés que li havia demanat el divorci a Dani Alves. La notícia, d''El Programa de Ana Rosa', era clara. Sanz li havia demanat el divorci a Alves i, a més a més, s'explicava que Alves havia demanat a la seva dona que la nit de Sutton que no anés amb ells perquè era «un pla per a homes». 

Quelcom que ara, Joana Sanz, ha desmentit. «És clar que, si no teniu notícia, us la inventeu», ha dit a través del seu instagram. Més tard, no conforme amb això, ha decidit emetre un petit comunicat en aquesta mateixa xarxa social.

Imatge del comunicat de Joana Sanz.
Imatge del comunicat de Joana Sanz. | Instagram

«Vull deixar clar que les informacions recents sobre coses que jo he dit són totalment falses. No m'he posat en contacte amb cap mitjà ni cap periodista en concret. Quan tingui alguna cosa a dir, ho faré jo, Joana Sanz, via comunicat a les meves xarxes socials. Tota la resta són especulacions», va explicar.

El per què de la polèmica 

La periodista Letícia Requejo, de Telecinco, va assegurar hores abans de que Alves anés a Sutton aquell 30 de desembre. li havia indicat a la seva dona que no hi podia anar. No era, segons ell, un pla per a ella. 

«Al principi Joana volia sortir amb el seu marit i va ser el mateix Dani Alves qui va dir que no era un pla per a noies, que preferia sortir amb els seus amics». Acusació que, segons Joana Sanz, no és verídica i per la qual ha fet el comunicat. 

Joana Sanz en el pitjor moment

D'altra banda, la mateixa Joana va aprofitar el discurs per agrair públicament tots aquells que es preocupen per ella. «Agraeixo la preocupació, però en aquests moments hi ha un procés en curs que no mereix ser intoxicat», ha dit.

Per descomptat, no són temps gens fàcils per a la dona de Dani Alves. Recordem que, just una setmana abans de l'ingrés a la presó de l'exfutbolista blaugrana, la model va passar per un moment complicat: la seva mare moria a causa d'un càncer d'ovaris, malaltia que li van diagnosticar el darrer mes d'octubre.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp